REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Nesuvokiamas tėvo elgesys su kūdikiu: rizikuoja gyvybe vien dėl „smagumo“

Daugumai žmonių vaikų susilaukimas yra geriausias kada nors jiems nutikęs dalykas. Kaip tėvai, stengiamės daryti viską, ką galime, kad mūsų vaikui būtų kuo geriau: kad jie būtų laimingi ir sveiki.

6

Daugumai žmonių vaikų susilaukimas yra geriausias kada nors jiems nutikęs dalykas. Kaip tėvai, stengiamės daryti viską, ką galime, kad mūsų vaikui būtų kuo geriau: kad jie būtų laimingi ir sveiki.

REKLAMA

Šiais laikais tėvai yra daug atsargesni, kalbant apie vaikų saugumą, nei anksčiau. Dabar tėvai yra žymiai atsargesni su tokiais daiktais kaip vežimėliai, automobilio kėdės ir tam tikrais žaislais – prieš naudojimą jie yra kruopščiai patikrinami, kad tėvai būtų tikri, jog jų vaikui nebus padaryta jokia žala.

Visgi kai kurie turintys vaikų žmonės nevisiškai supranta, kad jie yra atsakingi už kito pažeidžiamo žmogaaus – vaiko – gyvenimą. Rusas Romanas Afanasyevas – dviejų vaikų tėvas – yra būtent toks.

Priklausomybė nuo adrenalino

Romanas yra priklausomas nuo adrenalino. Jis dažnai įsivelia į pavojingas situacijas, kad pajaustų jaudulį. Statyti į pavojų savo gyvybę dėl pramogos yra tiesiog kvaila ir neatsakinga, tačiau daryti tai su savo vaiku yra tiesiog žiauru, niekinga ir žema.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukoje gali matyti Romaną, laikantį savo vyriausią dukrą tik už vienos kojos ant daugiaaukščio pastato stogo. Sunku patikėti, kad taip gali daryti tėvas.

REKLAMA

Kitame vaizdo įraše tėvas matomas lekiant automobiliu didžiuliu greičiu ir viena ranka laiko savo kūdikį iškišęs pro langą. Neįtikėtina.

Kai vyras susidūrė su policija, iš pradžių jis tikino, kad visus šiuos „triukus“ jis atliko su lėle, tačiau galiausiai jis prisipažino, kad tai buvo jo dukra.

„Jis nepaaiškino savo veiksmų. Jis tik nurodė, kad jis viską kontroliavo ir savo vaikui nekėlė pavojaus“, – leidiniui „Siberian Times“ nurodė tyrėja Olga Shimanskaya.

Naudoja vyresniąją dukrą

Savo siaubinguose nuotraukuose ir vaizdo įrašuose Romanas naudoja savo vyresniąją dukrą, gimusią 2015-aisiais. Jaunesnioji dukra, gimusi šiemet, atrodo, išvengė įsitraukimo į savo tėvo žiaurius ir beširdiškus „triukus“.

Šiuo metu Romanas teisiamas už savo veiksmus. Jeigu jis bus nubaustas, vyrą gali įkalinti iki trejų metų.

Nesuvokiama, kaip suaugusieji gali elgtis būtent taip ir savo pačių vaikams sukelti tokį pavojų. Tokiems žmonėms, rašo Vakarų žiniasklaida, neturėtų būti leista nei prisiartinti prie savo dukrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų