Greita, skanu ir gardu: naminiai sumuštiniai pagal Editą

„Jie skanūs tiek ką tik ištraukti iš orkaitės, tiek jau atvėsę“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Karšti sumuštiniai (Nuotr. Oditėlės blogas)

Produktai sumuštiniams: 8 forminio batono riekelių; 125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės; 4 didelių pievagrybių; 1 svogūno; 1 didelio pomidoro; 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos; maltų juodųjų pipirų; ~150 g tarkuoto fermentinio sūrio.

Batono riekeles išdėliokite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą šoninę, pievagrybius ir svogūną. Kepkite ant didelės kaitros nuolat maišydami keletą minučių.

Tuomet išjunkite ugnį, suberkite maltą papriką ir sudėkite kubeliais pjaustytą pomidorą (minkštimą ir sėklas išimkite), išmaišykite.

Paruoštą keptuvės turinį išdėliokite ant riekelių, ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. arba tol, kol sūri išsilydys ir riekelės apskrus.

 


Rašyti komentarą...
P
PP
2020-11-29 14:40:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai kuo skiriasi skanu ir gardu šnekorės?
Atsakyti
0

N
Na
2020-11-29 13:42:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
"Buterbrodams" kepti receptų nereikia
Atsakyti
-1

U
Ups
2020-11-29 16:56:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Blin jai iš pomidorų išimsim minkštimą ir sėklas, tai kas liks,juokdariai
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų