Burnoje tirpstantys kepti baravykai svieste: kiekvieno grybautojo svajonė

Kol grybautojai internete neatsidžiaugia savo surastais baravykais, juos tvarkančios namuose šeimininkės susiduria su galvos skausmu – ką gi su jais daryti? Dalijamės su jumis senu, geru ir be galo paprastu receptu – kaip paruošti baravykus su sviestu?

Svieste kepti baravykai (Nuotr. worldrecipes.eu)

Svieste keptiems baravykams reikės: baravykų, sviesto, druskos, pipirų, kelių petražolių.

Viskas šiame recepte ganėtinai paprasta ir lengva. Iš pradžių grybus nuplaukite, supjaustykite (galvas perpus, arba tik įpjaukite, kotus – riekelėmis). Apiberkite pagal savo skonį druska bei pipirais.

Po to kepkite uždengtoje keptuvėje su sviestu, kol apskrus. Apibarstykite petražolėmis. Patiekite ir skanaukite!

Šaltinis: worldrecipes.eu 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų