Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol grybautojai internete neatsidžiaugia savo surastais baravykais, juos tvarkančios namuose šeimininkės susiduria su galvos skausmu – ką gi su jais daryti? Dalijamės su jumis senu, geru ir be galo paprastu receptu – kaip paruošti baravykus su sviestu?

Kol grybautojai internete neatsidžiaugia savo surastais baravykais, juos tvarkančios namuose šeimininkės susiduria su galvos skausmu – ką gi su jais daryti? Dalijamės su jumis senu, geru ir be galo paprastu receptu – kaip paruošti baravykus su sviestu?

REKLAMA

Svieste keptiems baravykams reikės: baravykų, sviesto, druskos, pipirų, kelių petražolių.

Viskas šiame recepte ganėtinai paprasta ir lengva. Iš pradžių grybus nuplaukite, supjaustykite (galvas perpus, arba tik įpjaukite, kotus – riekelėmis). Apiberkite pagal savo skonį druska bei pipirais.

Po to kepkite uždengtoje keptuvėje su sviestu, kol apskrus. Apibarstykite petražolėmis. Patiekite ir skanaukite!

Šaltinis: worldrecipes.eu 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų