REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams žvaigždžių išsidėstymas rodo, kad penktadienis daliai žmonių taps išties sėkmingas, netgi romantiškas, o kitiems ši diena bus nepakenčiama, gali tekti susidurti su kebliomis situacijomis.

Zodiako ženklams žvaigždžių išsidėstymas rodo, kad penktadienis daliai žmonių taps išties sėkmingas, netgi romantiškas, o kitiems ši diena bus nepakenčiama, gali tekti susidurti su kebliomis situacijomis.

REKLAMA

Avinas

Nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Gali nutrūkti svarbus ryšys. Tai priklausys nuo to, kiek leisite pasireikšti negatyvioms emocijoms. Galimas nelaimingas atsitikimas, technikos gedimas.

Tauras

Būsite emocionalūs, priklausomi nuo nuotaikų. Galite nukentėti per savo ar kitų neatsargumą, ne laiku ar ne vietoje pateiktą informaciją. Tik dvasinė pusiausvyra, blaivus protas padės išvengti nemalonumų. Saugokite turtą, pinigus.

Dvyniai

Galimi netikėtumai, susiję su vaikais, jų elgesiu ir poreikiais. Jeigu ketinate jiems ką nors pirkti, siūlyti, vargu ar įtiksite. O tai, ko nori ar ką daro jie, veikiausiai visiškai nepatiks jums. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jeigu šiandien turėsite reikalų, susijusių su transportu, pervežimais ir kita logistika, reklama, interviu, tuomet veikiausiai susidursite su sunkumais. Bendraukite mandagiai, ypač su klientais, kolegomis.

REKLAMA

Liūtas

Ši diena sunkiai prognozuojama. Labai lengva suklysti, susidaryti ir sudaryti klaidingą įspūdį bei įsivelti į pavojingus nuotykius. Jus iš kantrybės ves nestabilūs žmonės, jų ekscentriškas elgesys ir pastabos.

Mergelė

Diena žada romantišką polėkį, azartines nuotaikas ir kūrybinį įkvėpimą. Labiau vertinkite esamus meilės santykius, nesileiskite užvaldomų momentinių pagundų. Išlaidaukite su protu.

Svarstyklės

Tikriausiai domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Galite imtis darbų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien trauks rizikingi nuotykiai ir aferos. Labai pavojingi būtų užsiėmimai, susiję su elektra, degiomis, sprogstamomis medžiagomis. Galite susižeisti arba sužaloti kitus.

Šaulys

Šiandien bus daug jausmingumo, aistros, tačiau tai gali reikštis keistais ekscesais. Jums derėtų būti tolerantiškesniems ir lankstesniems. Venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta.

Ožiaragis

Diena energetiška, uždeganti nuotykiams, naujiems sumanymams. Norėsis laisvalaikį praleisti toliau nuo namų. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį arba visa tai planuosite. 

Vandenis

Gana komplikuota diena. Būsite nervingi ir neatsargūs. Kiekvienas nepatikęs žodis ar veiksmas kels susierzinimą ir norą tuo pačiu atsilyginti. Labai lengva išprovokuoti avarines situacijas.

Žuvys

Jūsų interesais rūpinsis draugai, pažįstami, tačiau galite apsigauti manydami, kad jie nesiekia sau jokios naudos. Dėl neatsargaus elgesio galimos fizinės traumos arba materialiniai nuostoliai, o dėl netinkamo bendravimo išsiskyrimai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų