REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
TV pagalbos gelbėtojai parodė savo mažuosius antrininkus (Nuotr. J. Bindokas)

Ar kada nors susimąstėte, kaip galėtų atrodyti jūsų mažoji kopija? Ar ji turėtų panašias jūsų akis, tokius pačius plaukus, o galbūt vos tik pažvelgus į ją, būtų aišku, kad ji tikrai turi jūsų charakterio savybių? Visai neseniai TV3 laidos „TV pagalba“ gelbėtojams apie tai susimąstyti net neprireikė, nes tikrų tikriausias savo gyvas mažąsias kopijas jie išvydo priešais save.

39

Ar kada nors susimąstėte, kaip galėtų atrodyti jūsų mažoji kopija? Ar ji turėtų panašias jūsų akis, tokius pačius plaukus, o galbūt vos tik pažvelgus į ją, būtų aišku, kad ji tikrai turi jūsų charakterio savybių? Visai neseniai TV3 laidos „TV pagalba“ gelbėtojams apie tai susimąstyti net neprireikė, nes tikrų tikriausias savo gyvas mažąsias kopijas jie išvydo priešais save.

REKLAMA

Šią savaitę „TV pagalbos“ gelbėtojams teko patirti iš tiesų gausybę emocijų. Mat kiekvienas iš jų susipažino su savo „mažąja kopija“. Būtent tokia idėja kilo laidos prodiuseriams, filmuojant naujojo „TV pagalbos“ sezono anonsą – parinkti kiekvienam gelbėtojui miniatiūrinę jo kopiją.

Rūta Filejeva ir jos antrininkė Noelė

Šį kartą žiūrovų numylėtos gelbėtojos Rūtos Filejevos antrininke patapo septynmetė ilgaplaukė Noelė. Pati Rūta prasitaria, kad asmeniškai ji išvaizdos panašumų su mergaite įžvelgė ganėtinai mažai, tačiau judviejų charakterio panašumas Rūtą ganėtinai nustebino:

REKLAMA
REKLAMA

„Ji savo charakteriu ir drąsa tikrai labai panaši į mane. Aš irgi buvau visur dalyvaujanti, drąsi mergaitė. Su ja filmavimo metu susibendravome iš karto, mergytė noriai fotografavosi ir bendravo, o atsisveikindama dar ilgai mojo rankute“, – džiugesio neslepia gelbėtoja.

REKLAMA

Rūta juokaudama sako, kad jeigu „TV pagalbos“ klipo filmavimas būtų trukęs ilgiau, jos su Noele būtų susibendravusios tik dar stipriau.

„Vos spėjome susibendrauti, o jau teko ir atsisveikinti... Parsivežiau labai šiltus įspūdžius iš klipo filmavimo. Ne kasdien gali pamatyti save kaip mažąją gelbėtoją. Ji tokia miniatiūrinė, tokia graži... Tai bus išskirtinai šiltas anonsas“, – įsitikinusi R. Filejeva.

Renata Šakalytė-Jakovleva ir jos antrininkė Viltė

„TV pagalbos“ laidos vedėjos R. Šakalytės-Jakovlevos antrininke tapo šešerių metų sulaukusi Viltė. Pati R. Šakalytė-Jakovleva prasitaria, kad iš pradžių Viltė jos šiek tiek gėdijosi, bet vėliau mergaitę iš tiesų pavyko prisijaukinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš tiesų bent jau man, fiziškai mes su Vilte esame labai panašios ir ji mane tikrai primena vaikystėje. Tik tokio amžiaus aš buvau gal truputį stambesnė ir neturėjau tokių ilgų kasų kaip ji. Bet tos rudos akys, tamsūs plaukai, plati šypsena... Panašumų yra tikrai daug“, – šypsenos neslepia Renata.

Renata juokiasi, kad parinkta mažoji jos antrininkė yra daug panašesnė į ją nei jos pačios dukros. Mat vyresnioji Renatos dukra yra šviesių plaukų ir mėlynų akių, o jaunesnioji Sofija, nors ir paveldėjo rudas mamos akis, verčiau juodų plaukų pasirinko šviesiai lietuviškus.

„Kai buvau jaunesnė ir neturėjau vaikų, įsivaizduodavau savo dukrą, tai tikrai galvodavau, kad ji bus panaši kaip Viltė. Bet senelių genai vis dėlto kartais pramuša tėvų genus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na, o Viltė iš tiesų yra gerokai drovesnė už mane, nėra tokia drąsi. Aš vaikystėje buvau aktyvesnė, drąsesnė, visą laiką pati prieidavau prie suaugusiųjų. Gal toks ir didesnis mūsų skirtumas būtų“, – sako laidos vedėja.

Vis dėlto, R. Šakalytę-Jakovlevą ypač sužavėjo mažosios Viltės paprastumas, nuoširdumas ir meilus bendravimas su tėvais, o pačią anonso idėją Renata dar ilgai nešiosis savo širdyje:

„Namo grįžau puikiomis nuotaikomis ir pilna gerų įspūdžių. Labai buvo smagu susirinkti su visa komanda vienoje vietoje, o tai būna reta. Tokie filmavimai yra galimybė pabūti kartu ir pasidalinti vasaros įspūdžiais. Man asmeniškai tai yra vienas gražiausių „TV pagalbos“ anonsų, kokius esame filmavę.“

REKLAMA

Paulius Morkūnas ir jo antrininkas Matas

„TV pagalbos“ veterinaro Pauliaus Morkūno antrininku tapo keturmetis Matas. Vyras juokiasi, kad berniukas – tikrų tikriausia jo kopija, o nuotrauką pamatę gerbėjai galvojo, kad Matas yra Morkūnų šeimos atžala.

„Kas keisčiausia, jis tikrai panašus į mane. Išvaizda tokia panaši, kad net nustebino mane. Pamačius buvo vau, tikrai pagalvojau, kad jis yra mažas aš. Labiausiai nustebino, kad filmavimo metu darėme ėjimą, tai jis – grynas aš, negalėjo nustovėti vietoje, toks makalas. Visi vaikai kaip vaikai – gražiai stovėjo vietoje, o jis duodasi su tuo ant kaklo pakabintu fonendoskopu.

REKLAMA

Iš šono žiūrint ėmė juokas, nes toks pats ir aš vaikystėje buvau, negalėjau nustovėti vietoje ir turėjau nuolat kažką krapštyti, judinti“, – juokiasi veterinaras.

Pasak Pauliaus, po fotosesijos liko tik pačios geriausios emocijos. Labai patiko ir pati idėja atkurti jų mažąsias kopijas, todėl su nekantrumu laukia galutinio rezultato.

„Įsivaizduoju, kad buvo labai didelis darbas surasti vaikus, kurie būtų panašūs į mus. Matas tikrai buvo labai panašus į mane.  Mes susiderinome drabužius, šukuosenas ir jis tikrai atrodė, kaip mažasis aš.

Buvo labai juokinga, kai įdėjome pirmąsias nuotraukas į „Facebook“, žmonės pradėjo rašyti, kad tikra tėvelio kopija, auga sūnelis. Žmonės net nesuprato, kad Matas iš tikrųjų nėra mano sūnus. Su draugais juokėmės, kad išėjus nufilmuotam anonsui, prasidės kalbos, iš kur pas mane dar vienas vaikas“, – juokiasi Paulius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Veterinaras pasakoja, kad iš pradžių Matas pasirodė labai nedrąsus ir nežinojo, kaip seksis filmuoti, tačiau berniukas labai greitai įsidrąsino ir pradėjo šypsotis.

„Iš tikrųjų visi vaikai buvo labai drąsūs. Aš atsimenu ir pirmąjį savo anonso filmavimą – buvo jaudulys, kaip nusišypsoti, kaip eiti, kur sustoti, kur pasisukti. Visų vaikų disciplina buvo tiesiog fantastiška – jie klausėsi kada paeiti, kada sustoti, kada nusišypsoti. Atrodo, kad jie būtent tam ir sukurti“, – pagyrų negaili „TV pagalbos“ žvaigždė.

Gerda Žemaitė ir jos antrininkė Klaudija

Gelbėtoja G. Žemaitė sako, kad po filmavimo iki pat dabar jai yra išlikusios pačios geriausios emocijos, prie kurių bene labiausiai prisidėjo tai, kad laiką leido kartu su vaikais.

REKLAMA

„Kaip aš sakau – ten, kur yra vaikai, visada būna geriausios ir smagiausios emocijos, begalinis džiugesys. Filmavimasis su vaikais tikrai padarė didžiulį įspūdį. Aš žinojau, kad jame dalyvaus vaikai, bet iš anksčiau jų nemačiau, nenumaniau, kokia gi mergaitė būsiu aš.

Dėl to buvo labai įdomu pamatyti, palyginti, kiek yra panašumų. Tikrai ši patirtis buvo pati geriausia, man labai patiko“, – šypsosi G. Žemaitė.

Gelbėtojos antrininke tapo neįtikėtinai į ją panaši mergaitė Klaudija. Gerda neslepia, kad kai kuriems net iškilo klausimų, ar tai nėra jos dukra.

„Klaudija mane tikrai labai primena, ypač tada, kai aš buvau dar tokiais ilgesniais plaukais. Ji į mane panaši ir vizualiai, ir savo judesiais, jei aš pasižiūrėčiau savo vaikystės nuotraukas, tai panašumas būtų akivaizdus.

REKLAMA

Vakar iš savo sekėjų „Instagrame“ net sulaukiau klausimų, ar čia mano dukra? Vadinasi, dar yra nežinančių, kad turiu du sūnus. Parašiau, kad labai gaila, mergytės visą laiką labai norėjau, bet čia ne mano dukra“, – juokiasi gelbėtoja.

Nors jųdviejų išvaizdos panašumas tikrai stebina, Gerda atskleidžia, kad charakteriai vis tik gerokai skiriasi.

„Ji labai miela, truputėlį nedrąsi, bet tai labai natūralu, juk ne kasdien būna prie kamerų. Galiu pasakyti, kad charakteriu Klaudija manęs neprimena, nes aš jau vaikystėje buvau drąsi, manęs visur buvo pilna, man viskas buvo įdomu, o ji tikrai daug kuklesnė. Bet šis charakterio bruožas yra labai gražus“, – šiltai kalba G. Žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakoja, kad nors filmavime dalyvavę vaikai iš pradžių jautėsi kiek nepatogiai, netrukus tai pasikeitė – visi pakankamai įsidrąsino ir jautėsi gerai. Moteris sako, kad jos antrininkė buvo viena iš kukliausių ir klausimų apie gelbėtojų darbą neuždavė, tačiau prisipažino, kad Gerdą yra mačiusi per televizorių.

„Daugiausiai mes bendravome apie tai, ko klausinėjau aš, pavyzdžiui, ar jai patinka „TV Pagalba“? Klaudija sakė, kad mėgsta žiūrėti šią laidą ir kad aš jai labai patinku. Nors ji ir buvo kiek nedrąsi, tikrai labai maloniai pabendravome, be galo faina mergaitė“, – gražių žodžių savo antrininkei negaili gelbėtoja Gerda.

REKLAMA

Gelbėtoja Sandra Žutautienė ir jos antrininkė Adrija

Šiltų žodžių šiai patirčiai negaili ir kita gelbėtoja S. Žutautienė. Ji sako, kad filmavimo įspūdžiais dalijosi su artimais žmonėmis ir prasitaria, kad tai jai buvo vienas iš geriausių laidos anonso filmavimas.

„Kai po filmavimo važiavau iš Vilniaus į Klaipėdą, visą kelią šypsojausi, paskambinusi pasakojau ir sesei, ir draugei, kad turėjau nerealią patirtį. Pernai anonso filmavimas taip pat buvo labai įsimintinas, toks šiltas, nes buvome su savo šeimomis, artimiausiais žmonėmis.

Šiais metais taip pat buvo labai daug gerų emocijų, net pati nekantrauju pamatyti galutinį rezultatą, nes man tai vienas gražiausių anonsų“, – dalijasi gelbėtoja.

REKLAMA

Sandra sako, kad bene įsimintiniausias buvo pats pirmasis įspūdis, kai ji tik pamatė susirinkusius antrininkus, pasipuošusius gelbėtojų kostiumais.

„Aš tiksliai nežinojau, nei ką, nei kaip darysiu, nei kas bus. Tik iš vakaro sužinojau, kad būsim tarsi su savo sumažintomis versijomis, tai buvo labai smalsu pamatyti, kas gi bus manoji.

Kai atvažiavau į filmavimą, pirmiausia pamačiau daktariuką, mažą Knispeliuką ir kitus vaikus, kurie buvo aprengti mūsų kostiumais, tai iš karto atsirado nuotaika“, – pasakoja S. Žutautienė.

Ji atskleidžia, kad savo antrininkę žinojo ir jos nuotraukas socialiniuose tinkluose matė iš anksčiau, mat mergaitės mama yra atlikėja Gabrielė Grigolaitytė-Vasha.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš Adriją žinojau, nes socialiniuose tinkluose seku jos mamą Gabrielę, tai matydavau ir ją, tik nebuvau sutikusi gyvai, nebuvome susipažinusios. Tai pirmiausia susipažinome ir aš jos paklausiau – Adrija, ar tu žinai, kad šiandien būsi mini Sandrutė, ar gerai bus? O ji atsakė – gerai!

Tada suplojom rankomis, kartu pasigarbanavome plaukus, kad būtumėm panašesnės, ji man net ir ant rankų pabuvo. Dar pasijuokėme, kad Adrijai reikėtų truputį daugiau pavalgyti, kad būtų į mane panašesnė. Nors mes to laiko ir nedaug kartu praleidom, tikrai buvo labai smagu“, – pažintimi su savo antrininke džiaugiasi gelbėtoja.

Sandra pasakoja, kad ji su beveik ketverių metukų Adrija turi tikrai nemažai panašumų, ypač kalbant apie jų temperamentą.

„Tas vaikas yra energijos užtaisas. Pavyzdžiui, lyginant visus ten buvusius vaikučius, Adrija buvo pati energingiausia. Ji ėjo tokiais plačiais žingsniais ir yra iš tų vaikų, kurie nesukaustyti, atsipalaidavę.

Aš pati irgi tokia buvau vaikystėje – kaimietukė, vaikščiojanti plačiais žingsniais, energingai. Tai ji ta savo energija visiškai mane primena.

Jei kalbant apie išvaizdą, tai jos plaukučiai tokie rusvesni, o mano išbalinti, ji – kūdutė, o aš burbuliukė, bet ne tame esmė buvo, nes pačiu charakteriu ir savo energija ji labai panaši į mane“, – vardija Sandra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų