Rūgštynės žiemai pagal Audronę: „Skanumėlis – garantuotas“

„Po truputį pradėjau kaupti atsargas žiemai. Šiemet į šaldiklį pimosios nukeliavo rūgštynės, o dar aš jas užsisūdžiau stiklainiuose. Darbo ne per daugiausia, o skanumėlis žiemai garantuotas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Rūgštynės žiemai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Sūdytos rūgštynės:

Rūgštynes nuploviau, supjausčiau ir gerai su druska išmaišiau (išmaigiau), kad atsirastų skysčio. Tuomet rūgštynes paspausdama sudėjau į stiklainius ir užsukau.

Šaldytos rūgštynės:

Tai vienas greičiausiai žiemai paruošiamų rūgštynių receptu. Rūgštynes nuploviau, nusausinau, supjausčiau ir sudėjau į šaldymui skirtus maišelius.


Rašyti komentarą...
L
Liole
2020-07-07 19:18:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Atsakyti
0

L
Lietuve
2020-07-06 23:25:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nekoks skonis saldytu rugstyniu...
Atsakyti
0

L
Laima
2020-07-07 16:44:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ir kuo įpatingas receptas? Kas antra šeiminimkė taip ruošia
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (9)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų