Rekomenduoja šią vasarišką mišrainę: prireiks vos kelių ingredientų

Vasaros tikriausiai dažnas negalėtų įsivaizduoti be šviežiai rūkytos žuvies. Būtent ji puikiai tiks ir vasariškai mišrainei, kurios receptu su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė.

Šaltai rūkytos skumbrės mišrainė su rudaisiais ryžiais (Nuotr. Skanūs kąsneliai)

Ingredientai: 1 vnt. rūkyta skumbrė; 200g nevirtų rudų ryžių; 1/2  raudono svogūno; puodelis konservuotų kukurūzų; 1/2 ilgo agurkas; 1 v.š. majonezo; 1 a.š. garstyčių; druskos pagal skonį.

Ryžius išvirti ir atvėsinti. Žuvį iškaulinti ir susmulkinti. Agurką ir svogūną pasmulkinti kubeliais, sumaišyti su žuvimi, ryžiais ir kukurūzai. Pagardinti majonezu ir garstyčiomis, jai reikia ir druska.


Rašyti komentarą...
S
Saulyte
2020-07-02 13:17:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Mmm! Skanu!
Atsakyti
-2

A
Adele
2020-07-08 12:16:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skumbrė:šalto ar karšto rūkymo
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų