Mama patobulino žaibiškai išpopuliarėjusią kavą: tereikia 1 ingrediento

Instagramerė iš Londono Ayesha Razak, rašanti tinklaraštį „My Big Fat Halal Blog“ pasidalino receptu, įkvėpusiu jį išbandyti daugybę žmonių. Ji patobulino karantino metu išpopuliarėjusią Dalgona kavą ir ją pavertė desertu. 

Rožinės spalvos kavos Dalgona versija (nuotr. facebook.com)

Visų pirma puodelį grietinėlės reikia sumaišyti su penkiais valgomaisiais šaukštais rožių sirupo, o tada viską suplakti, kol grietinėlė sustandės. Tuomet mišinį pilkite į stiklinę šalto pieno su ledu. 

Šiuo receptu savo Instagramo paskyroje „sweetportfolio“ pasidalinusi Valentina šį desertą išbandė vietoj rožių sirupo pasirinkusi „Nesquik“. Kaip pasigaminti rožių dalgonos. Du būdai: 

SU ROŽIŲ SIRUPU

1. Vieną puodelį grietinėlės sumaišykite su rožių sirupu (jis gaminamas iš rožių vandens it cukraus) 2. Išplakite, kol grietinėlė sustandės. 3. Išplaktą grietinėlę pilkite į stiklinę šalto pieno su ledu. 

SU BRAŠKINIU „NESQUIK“ 

1. Vieną valgomąjį šaukštą braškinio mišinio pieno kokteiliams sumaišykite su keturiais šaukštais riebios grietinėlės. 2. Išplakite, kol grietinėlė sustandės. 3. Stiklinę įmerkite į medų ir tuomet į braškinį mišinį pieno kokteiliams. 4. Išplaktą grietinėlę pilkite į stiklinę šalto pieno su ledu.   


Rašyti komentarą...
O
O.S.
2020-04-30 16:01:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tokią kavą, be paskutinio patobulinimo, sssr laikais darė visi kas tutėjo tirpios kavos, tik be ledo. Tai bent atradimas
Atsakyti
-1

G
Gurmanas
2020-05-01 09:41:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Stiklinę įmerkite į medų..... Gal galite vaizdinės medžiagos pateikti, kaip tai daroma?
Atsakyti
-1

J
Joana
2020-05-01 12:12:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
Rašo,kad stiklinę įmerkti į medų?!Kaip?
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų