• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Diena, kai sėkmingai seksis tvarkyti užsisenėjusius reikalus. Tik nereikėtų skubėti – galite viską apversti blogąja linkme. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

12

Diena, kai sėkmingai seksis tvarkyti užsisenėjusius reikalus. Tik nereikėtų skubėti – galite viską apversti blogąja linkme. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Tiek energiją, tiek gėrį rutina vers nuovargio ir abejingumo dulkėmis. Lengva įsivelti į nesusipratimus, nusišnekėti. Jūsų mintys šiandien daugiausiai suksis apie šeimos reikalus, pinigus. Artimo žmogaus problema gali tapti jūsų problema.

Tauras

Venkite dviprasmiško elgesio su priešinga lytimi. Galite būti neteisingai suprasti. Per didelis reiklumas taip pat neprives prie gero. Pasirūpinkite vaikais, nesumenkinkite jų problemų.

Dvyniai

Profesiniuose reikaluose jausitės varžomi, spaudžiami. Senas pažįstamas gali prašyti pagalbos įsidarbinant, tvarkant turtinius reikalus ir pan. Arba patys dėl to kreipsitės. Palanki reakcija mažai tikėtina.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sunkiai kontroliuosite ir savo jausmus, ir pajamas. Galite atsidurti nemalonioje situacijoje. Tikriausiai pajusite, kaip slegia įgrisusi rutina ir nemėgstami žmonės bei konkurentai.

REKLAMA

Liūtas

Jei neišklysite iš suplanuotos dienotvarkės, gali pavykti susitarti dėl finansavimo, naujų sutarčių. Būkite išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti turimas lėšas, medžiagas, nebeeksploatuojamus daiktus.

Mergelė

Gali būti, kad jums teks atsisakyti kai kurių ambicijų, nes stigs palaikymo, solidarumo. Svarbu neprarasti savigarbos ir autoriteto. Visuose kontaktuose, ginčuose apsiginkluokite kantrybe, diplomatija.

Svarstyklės

Jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais. Galimas nelengvas pokalbis su įtakingu asmeniu, politiku ar užsieniečiu. Pasistenkite išlikti korektiški, jei teks išklausyti kitokią nuomonę, kritiką.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nusiteikite kolektyviniam reikalų aptarimui, susirinkimui arba pokalbiui su vadovu. Subtiliau reikškite nepasitenkinimą, nepykite už konstruktyvią kritiką: ji naudingesnė negu nenuoširdūs komplimentai.

Šaulys

Kažkokia bespalvė diena. Naujovių, pozityvių poslinkių ar įvykių lyg ir nenusimato. Gali kamuoti abejonės dėl neaiškios situacijos darbo ar sveikatos srityje. Neįsivelkite į intrigas.

Ožiaragis

Nors įtemptai darbuositės, tačiau gali būti, kad jūsų darbas liks neįvertintas. Matydami, kad kai kurie svarbūs norai neatitinka jūsų galimybių, jausitės prislėgti. Nenuleiskite rankų: jūsų energija ir valia padės pasiekti ne vieną tikslą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Regis, gyvenimas vers labiau taupyti, kruopščiai apskaičiuoti pajamas bei išlaidas. Vykdykite finansinius įsipareigojimus, jei jų turite. Pasistenkite nelįsti į skolas, mokykitės planuoti biudžetą.

Žuvys

Tikriausiai teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti su žmonėmis, reklamuoti, sudaryti sutartis. Būsite labai jautrūs, todėl jus žeis bet koks abejingumas, jūsų pastangų ignoravimas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų