REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią dieną būsite priversti praleisti kitaip, nei patys to norėtumėte: reikės spręsti ne ypač malonius reikalus. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Šią dieną būsite priversti praleisti kitaip, nei patys to norėtumėte: reikės spręsti ne ypač malonius reikalus. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Galimi povandeniniai akmenys, provokacijos tiek iš savų, tiek iš konkurentų, priešų. Tikėtini nemalonumai per antrąją pusę, su kuria esate išsiskyrę.

Tauras

Greitai nereiškia gerai. Atsisakykite pozicijos: noriu (reikia) čia ir dabar! Deja, bus lengva prarasti kantrybę, savitvardą, nors įvairūs nesklandumai padės atverti akis ir suvokti, ko nereikia. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę ir gerą nuotaiką.

Dvyniai

Būsite linkę pervertinti savas jėgas bei galimybes, ypač bendraudami su vadovaujančiais jums asmenimis ar žmogumi, kuriam norite patikti. Mažiau žadėkite. Kita vertus, šiandien nereikėtų pasikliauti autoritetais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais, kadangi jie gali įklampinti į nesibaigiančius rūpesčius.

Vėžys

Bjaurokas laikas, kai norisi visai kitų dalykų, nei reikia, kai siekiama primesti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Galimi rimti nesusipratimai su tėvais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Niekur nerizikuokite ir pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo savo naujais pasiūlymais ir reikalavimais. Nieko naujo nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti iki rytdienos. Būkite atidesni tėvams.

REKLAMA

Mergelė

Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Nesivelkite į intrigas darbo kolektyve ir venkite kitus kaltinti (tai netinkamas gynybos būdas), geriau patys pripažinkite savo kaltę.

Svarstyklės

Bus nelengva suderinti norus su galimybėmis, neprarasti sveiko proto, kai kas užlips ant nuospaudos ar iš panosės nusineš tai, ko taip ilgai ir atkakliai siekėte (ir jau beveik laikėte rankose).

Skorpionas

Nesivelkite į ginčus su antrąja puse, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Ši diena bloga sandoriui tvirtinti, pinigams investuoti. Nepalankus metas teikti kam nors dovaną ar ją priimti: viskas išeis atvirkščiai, nei tikėsitės.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Reikšmingus susitikimus, pokalbius, apsisprendimus atidėkite. Neskubėkite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, aštriais instrumentais.

Ožiaragis

Gilinkitės į savo praeitį ir į šeimos santykius, tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti, pateksite į dar keblesnę padėtį.

Vandenis

Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir laisvų pinigų. Norėdami pataisyti esamą keblią padėtį neįsivelkite į avantiūrą. Nebūkite labai griežti ir reiklūs savo vaikams bei draugams – nesugadinkite su jais santykių dėl užsispyrimo, tuščių principų.

Žuvys

Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei vis priekaištaus artimieji ar kolegos, vadovas. Saugokite sveikatą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų