• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio pietums ar vakarienei norite nustebinti savo šeimą gardžiu patiekalu? Tuomet siūlome pasinaudoti šiuo tinklaraštininkės Rasos receptu, kuris tikrai patiks visai šeimai. „Labai skanu“, – patikina recepto autorė.

Trečiadienio pietums ar vakarienei norite nustebinti savo šeimą gardžiu patiekalu? Tuomet siūlome pasinaudoti šiuo tinklaraštininkės Rasos receptu, kuris tikrai patiks visai šeimai. „Labai skanu“, – patikina recepto autorė.

REKLAMA

Reikės: Vištienos krūtinėlės 500 g; Žiedinių kopūstų – 300 g; Paprikos 1 vnt.; Fermentinio sūrio 7080 g; Kiaušinių 2 vnt.; Grietinės 3 šaukštai; Miltų 2 šaukštai; Bulvių krakmolo 1 šaukštas; Svogūnų laiškų, petražolių; Druskos ir pipirų pagal skonį.

GAMINIMAS

Vištienos filė ir papriką supjaustykite mažais kubeliais. Žiedinius kopūstus padalinkite žiedynais, sudėkite į užvirusį, pasūdytą vandenį ir virkite 5 min.

Atvėsusius žiedynus susmulkinkite.Pridėkite pjaustytų žalumynų-svogūnų laiškų ir petražolių, tarkuoto sūrio, grietinės, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir bulvių krakmolą, paskaninkite druska, pipirais.

REKLAMA
REKLAMA

Viską gerai išmaišykite, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu ir formuokite vidutinio dydžio kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje po 3-4 min. iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.Iškepusius kepsnelius sudėkite į puodą, uždenkite ir leiskite pastovėti 5 min.

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų