REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjusi pilnaties savaitė suteiks iššūkių, kuriuos kai kuriems bus sunku įveikti. Sužinokite, kas jūsų laukia ir ko siekti, šiame horoskope. 

Prasidėjusi pilnaties savaitė suteiks iššūkių, kuriuos kai kuriems bus sunku įveikti. Sužinokite, kas jūsų laukia ir ko siekti, šiame horoskope. 

REKLAMA

AVINAS. Marso veikiami, išgyvensite gana sunkų laikotarpį. Jausitės taip, lyg nuolat tektų su kuo nors kovoti tam, kad įveiktumėte sunkumus, išspręstumėte daugybę problemų. Daugelis tapsite jautrūs ir nerimastingi, tylūs ir nekomunikabilūs, kankins slogūs jausmai. Stenkitės šiuo metu neatlikti jokių mokslinių tyrimų, nebandyti naujos įrangos ir saugokitės, kad netaptumėte apgaulės ar vagystės auka. Galbūt kam nors prireiks būrėjos ar ekstrasenso paslaugų arba psichologo konsultacijos.

JAUTIS. Veneros užduotis jums – pataisyta draugystės ir santuokos sritis. Pagrindinis vaidmuo priklausys jūsų draugams, santuokos ar verslo partneriams. Dabar ypač naudinga su jais pasiekti abipusį supratimą. Jums bus labai svarbu, kad jie galvotų apie jus ir apie tai, ką jūs darote. Tinkamas metas paskelbti apie save pasauliui, vykdyti savo verslo reklamos kampaniją – dabar ji žada būti itin vaisinga. Bet kokie šventiniai renginiai, kuriuos nuspręsite surengti, bus sėkmingi.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Merkurijui įsibėgėjus, metas apsispręsti, ar jums patinka tai, ką darote, ir pradėti dirbti sau pačiam. Seksis bendrauti su kitais žmonėmis, ypač darbo aplinkoje. Netruks abipusio supratimo, pašnekovai puikiai girdės vienas kitą. Tai jus džiugins ir skatins kuo daugiau komunikuoti. Tikėtina, kad dėl didelio krūvio darbe negalėsite skirti daug laiko fizinei veiklai, tačiau pasistenkite kur nors išeiti, ypač kartu su vaikais.

REKLAMA

VĖŽYS. Veneros įtakoje turbūt svarbiausias žodis jums bus „romantika“. Pavargę nuo pastarojo meto rūpesčių ir problemų, leisitės į nesibaigiantį romantišką nuotykį. Atsidursite meilės sūkuryje. Trauks pats širdies užkariavimo procesas, pavirsite savotišku kazanova, kai pasiekę vieną tikslą iškart imsitės naujo. Ir nenuostabu, nes toks savotiškas žaidimas jus ne tik domins, bet ir suteiks gyvybinės energijos.

LIŪTAS. Planetoms sąveikaujant ypatingą svarbą įgis tai, ką jums pavyko sukaupti per savo šeimos gyvenimą, ne tik materialinės, bet ir dvasinės vertybės. Gali būti, kad šiuo metu pirmąkart susidomėsite savo šaknimis, kilme, išgirsite ar patys papasakosite įdomių praeities istorijų. Pagrindinė veikla bus nukreipta į bendravimą su artimaisiais: jiems gali prireikti jūsų pagalbos, arba jums – jų paramos. Pernelyg įstrigę praeityje, nepamirškite artėjančių įvykių.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Merkurijui judant tiesiai, vėl atsidursite dėmesio centre, jus sups artimi žmonės, pasirengę bet kurią akimirką jums padėti. Kas suskubo laiku išmokti ko nors naujo ir sau svarbaus, gebės sėkmingai patobulinti profesinę veiklą, o kas nors net pakils karjeros laiptais. Įsitraukdami į naujas veiklas nepamirškite projektų, kuriuos reikia logiškai užbaigti, kitaip galite tikėtis nemalonių valdžios institucijų atakų ir nepasitenkinimo.

SVARSTYKLĖS. Dėl Veneros ypatumų svarbiausi bus piniginiai klausimai ir tai, kaip teisingai juos panaudoti tikriesiems tikslams – norint gauti reikiamą gyvenimo komfortą, auginant ir auklėjant vaikus, įgyjant tam tikros naudos ir gerinant sveikatą. Pasirūpinkite, kad gautumėte tai, ko jums tikrai reikia, nes padidėja švaistymo ir beprasmių išlaidų rizika, o tai sukeltų ne tik finansinį, bet ir psichinį bei fizinį išsekimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Dėl Marso gyvenimas įgis neįtikėtiną tempą. Užvaldys gyvybinė energija. Galėsite sėkmingai užbaigti viską, kas buvo atidėta iki geresnių laikų, ir pradėti kažką naujo, kas artimiausiu metu gali atnešti jums sėkmę. Yra tik viena sąlyga – neturėtumėte žiūrėti atgal. Jūsų pačių tikslai ir siekiai iškyla priekyje, dabar galite pagerinti savo įvaizdį ir padidinti savivertę. Per didelis jausmingumas gali skatinti persivalgymą, taip pat atsitiktinius seksualinius kontaktus kur nors šone.

ŠAULYS. Jupiteris perspėja nepasiduoti savo emocijoms, ypač pykčiui, neišsilieti ant esančiųjų šalia. Priešingu atveju, deja, galite pamiršti apie sėkmę ar teigiamus pokyčius savo gyvenime. Todėl laikykite savo emocijas sau ir daugiau būkite vienatvėje. Dabar jums sunku suprasti, kas su jumis vyksta, tad bandykite susirasti vidinį balansą, užsiimdami savianalize. Jausite didesnę užuojautą kitiems žmonėms, todėl tiks labdara ar vienkartinė būtinoji parama bėdos ištiktiesiems.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Saturnas padės spręsti klausimus dėl jūsų ateities perspektyvų, verslo ir pajamų. Būsite kupini pasitikėjimo savo sugebėjimais ir galėsite dar kartą pagalvoti apie sau išsikeltus tikslus. Daug daugiau pasieksite, jei negaišite laiko tuštiems pokalbiams. Sąžiningai įvertinkite savo galimybes ir gabumus, tada imkitės darbo, nesidalindami planais su niekuo. Nepadarykite klaidos tiesiog paimdami ir nukopijuodami kieno nors planus bei idėjas arba aklai sekdami madą.

VANDENIS. Saturnui palaikant, svarbus bus profesinės sėkmės ir karjeros augimas. Galima žengti dar vieną žingsnį ir laipteliu pakilti karjeros laiptais. Dabar tiksliai žinosite, ko norite, ir kryptingai judėsite numatyto tikslo link. Stenkitės išvengti narcisizmo, per didelių ambicijų ir nepagarbos esantiems šalia jūsų, ypač jei esate lyderis. Kyla pavojus pervertinti save, dėl ko gali kilti konfliktų su vadovybe, ypač jei tam reikia neabejotino paklusnumo.

ŽUVYS. Jupiteris skatins domėtis filosofiniais klausimais ir kelionėmis. Galite tikėtis didelių pokyčių gyvenime. Šiuo metu bandysite išplėsti savo galimybes ir akiratį, todėl į bet kurią gyvenimo situaciją pažvelgsite šiek tiek atsiriboję, tarsi iš šalies. Dauguma nustosite rūpintis įprastais kasdieniais reikalais, jie atrodys per maži ir nereikšmingi. Tie, kurie įsivels į smulkmenas, gan greitai pajus, jog tiesiog iššvaistė brangų laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų