REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rudeniniai sekmadieniai – Prancūziškas kinas ir sušiai. Jau kurį laiką taip mes leidžiame savo paskutinę savaitės dieną.

Rudeniniai sekmadieniai – Prancūziškas kinas ir sušiai. Jau kurį laiką taip mes leidžiame savo paskutinę savaitės dieną.

REKLAMA

Tai tapo mūsų laikina tradicija ir nors nusprendžiau atskirai nekomentuoti visų ragautų sušių, bet pagalvojau, jog būtų nesąžininga jei nepaminėčiau mums labiausiai patikusios vietos – Sushi Masters.

Taip, Jūs supratote teisingai – Ančių Medžioklė rekomenduoja keliauti ir valgyti sušius Kaune. Na, mes juos parsivežėme į Vilnių ir mėgavomės prie filmo namie, bet jei būsite Kaune tikrai patariu paragauti vietoje (arba tiesiog parsivežti kur Jums patogu).

Jie padarė labai rizikingą ėjimą su tokius vardu kaip „Sushi Masters“, nes bet kokia klaidelė būtų tiesiog pragaištis (meistras neturi teisės suklysti), bet bent jau mes galime jiems tik padėkoti. Nė vieni Vilniuje ragauti sušiai jiems neprilygo, o mes ragavome ir brangesnių variantų (dar neaplankyti Rise, tad matysime).

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų ragauti Spicy Salmon Special (7,50 EUR) ir California (6 EUR) nurungė visus savo konkurentus švariausiu ir gryniausiu skoniu.

Net nežinau kaip papasakoti, bet mums labai patiko, jog jie buvo sultingi ne dėl majonezų ar kremų, bet dėl savo produktų kokybės ir sugebėjimo juos išreikšti kaip individualias sudedamąsias dalis (ne visumoje pranykstančias dalelytes) t.y. valgant tu jauti kiekvieną produktą atskirai ir jį identifikuoji (sultinga krevetė, ryžiai, avokadas, sūrelio indėlis), o ne tiesiog pajunti galutinį skonio variantą: skanu/ neskanu; sausa/ daug sūrelio.

REKLAMA

Nejutome ryžių dominavimo, o ir jie patys nebuvo pernelyg dirbtinai suklijuoti, kas yra didelė kitų vietų problema (ypač tinklinių). Tai tiesiog buvo ideali, lengva vakarienė, tad ten dar tikrai grįšim ir išsivešim dar didesnę porciją.

Žinau, kad viskas skamba kaip apmokėta reklama, bet pavargau nuo savo piktų postų, tad turėjau kažkaip išsilieti ir kažkuo pasidžiaugti.

Vertinimas: 5 iš 5

Kaina: 13,50 už vakarienę dviems. 

Šaltinis: Ančių medžioklė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų