• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Produktų nedaug, darbo taip pat, gavosi man iš 1.5 normos 0.5l. stiklainiai, kelis padovanojau, o likusius per kelias dienas suvalgėme, su kotletais, bulvių koše toks pats puikus derinys kaip burokėliai. Taigi darysiu dar tik daugiau ir Jums rekomenduoju“, – sako recepto autorė Ilona.

„Produktų nedaug, darbo taip pat, gavosi man iš 1.5 normos 0.5l. stiklainiai, kelis padovanojau, o likusius per kelias dienas suvalgėme, su kotletais, bulvių koše toks pats puikus derinys kaip burokėliai. Taigi darysiu dar tik daugiau ir Jums rekomenduoju“, – sako recepto autorė Ilona.

REKLAMA

Reikės: 1 kg. agurkų; 3 didesnių svogūnų; 300 g. cukraus; 250 ml. balto vyno acto; 3 v.š. garstyčių grūdelių; 2 v.š. druskos; maltų pipirų; pundelio krapų.

GAMINIMAS

Svogūnus susismulkinti ir suberti į didesnį puodą. Tą patį padaryti su agurkais.

Tada supilti actą, suberti druską, cukrų, garstyčių grūdelius bei pipirus ir išmaišius pastatyti virti. Nuo užvirimo virti 12 min ant karštos ugnies. 3 min prieš pabaigą suberti smulkintus krapus.

Supilstyti į sterilius stiklainiukus. Kai šie atvės padėti vėsiai.

Šaltinis: Skanus gyvenimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų