Legendiniai kebabai: tokie skanūs, kad vieno neužteks

Šiandien minima kebabų diena. Ta proga kviečiame neskubėti jų pirkti, geriau pagaminkite patys. Bus sveikesni, o ir skonis tikrai pasakiškas! 

Kebabai

Ingredientai: 

didelis lavašas, vištienos file: 400 gramų, žaliosios paprikos: 0,5, agurkai: 0,5, pekino kopūstai: 0,5 (nedidelio), pomidorai: 1, mėgiami prieskoniai vištienai

Česnakiniam padažui: česnakas: 3 skiltelių (smulkiai supjaustytų), majonezas: 3 valgomųjų šaukštų, grietinė: 3 valgomųjų šaukštų, citrinos sultys, krapai

Pradžioje juostelėmis supjaustykite vištieną bei ją pakepinkite keptuvėje su mėgiamais prieskoniais. Supjaustykite visas daržoves vienodais gabaliukais.

Tuomet ant stalo tieskite folijos lakštą bei ant jos dėkite lavašą, kurį aptepkite česnakiniu padažu (sumaišytu iš nurodytų ingredientų). Dėkite pekino kopūstą, vištienos gabaliukus bei likusias daržoves. Viską atsargiai suvyniokite.

Pabaigai lavašą sukite į foliją bei kepkite orkaitėje maždaug 15 minučių ištraukę supjaustykite ir pagaliau skanaukite!


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų