• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Seksas (nuotr. 123rf.com)

Balandžio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Balandžio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien jus daug kas domins. Staiga pastebėsite, kad gyvenimas įdomesnis nei pastaruoju metu atrodė. Regis, jums seksis bendrauti, derėtis.

Tauras Galima investicija ar neplanuotos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti jums brangų daiktą arba jį atrasite, atgausite, nors buvote jau praradę tokią viltį.

Dvyniai Šiandien įrodinėkite savo teisybę, reikškite pageidavimus, net jei jūsų niekas nesiklausys. Turėtumėte pasiekti norimą rezultatą diskusijose. Galite atnaujinti svarbų ryšį.

Vėžys Diena bus gana darbinga. Uoliai tvarkysitės, užsiimsite šimtu reikalų vienu metu. Panašu, kad jums pavyks suderinti asmeninius planus, siekius bei profesionalumą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Įdomiai klostysis santykiai su partneriais ir naujais pažįstamais, simpatijomis. Galbūt jums kas nors pasiūlys labiau suartėti arba įsijungti į bendraminčių kompaniją.

REKLAMA

Mergelė Ši diena bus palanki menininkams, medikams ir užsiimantiems mistika, parapsichologija. Intuicija ir įžvalga darys jus įdomius, tad norinčių su jumis pasikalbėti išties netrūks. Tik vargu ar jūs būsite nusiteikę bendrauti.

Svarstyklės Būsite komunikabilūs, linkę vadovautis protu, intuicija, moralės normomis. Galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos ar kitais tikslais. Pravartu pagalvoti ir apie tai, kokį įspūdį darote kitiems dėl to, kaip atrodote.

Skorpionas Šiandien puikiai seksis gudrauti, derėtis, prekiauti. Galite imtis rimtų projektų, reformų, įkalbinėti įtakingus asmenis prie jų prisidėti, paremti. Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, politine karjera.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Norėsis sakyti kalbas, pasireikšti draugų ar giminių būryje, megzti naujas pažintis, nuveikti kažką aktualaus jums bei aplinkiniams. Galite tikėtis įvykio, kuris žada meilės romaną arba įsidarbinimą.

Ožiaragis Į šeimos santykius įslinkusi rutina gali juos gerokai pakirsti. Neleiskite, kad taip atsitiktų. Nepatingėkite paruošti malonių siurprizų savo artimiesiems. Verta išbandyti naują kulinarijos ar konditerijos receptą.

Vandenis Ši diena turėtų būti sėkminga ir smagi. Neblogai klostysis verslo ir meilės reikalai. Galite išbandyti savo laimę žaidimuose, loterijoje, varžybose, tik nepraraskite saiko. Galbūt kažkuo maloniai nustebins auganti karta.

Žuvys Diena tinkama įvairiems dalykiniams ir ūkiniams reikalams tvarkyti. Galima pirkti reikalingas medžiagas, inventorių, užsisakyti transportą. Visuose veiksmuose pasikliaukite savo galva ir patirtimi bei intuicija.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų