REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Arinda Storm (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Viena moteris atskleidė, kaip krūtų vėžio diagnozė supažindino ją su ilgų nagų pasauliu ir įkvėpė mesti darbą bei pradėti tam tikrą fetišo verslą. Ji pardavinėja savo 15 cm ilgio rankų ir kojų nagų nuotraukas bei vaizdo įrašus.

25

Viena moteris atskleidė, kaip krūtų vėžio diagnozė supažindino ją su ilgų nagų pasauliu ir įkvėpė mesti darbą bei pradėti tam tikrą fetišo verslą. Ji pardavinėja savo 15 cm ilgio rankų ir kojų nagų nuotraukas bei vaizdo įrašus.

REKLAMA

Prieš 12 metų moteriai buvo atlikta dviguba mastektomija. Būtent tada Arinda Storm (56 m.) susikūrė socialinio tinklo „MySpace“ anketą. Jos pagalba moteris pasakojo kitiems apie kovą su vėžiu ir dalinosi savo nagų nuotraukomis. Tai sergančiai moteriai tapo nauju hobiu.

Ohajo valstijoje, JAV gyvenanti Arina sakė, jog ji sulaukė žinučių iš visai nepažįstamų vyrų, prašiusių jos rankų ir pėdų fotografijų bei vaizdo įrašų, kuriuose moters rankos įamžintos atliekant pačius įvairiausius dalykus.

„Nė neįsivaizdavau, jog egzistuoja šis su nagų fetišu susijęs pasaulis. Vos tik į tai įsisukau, susipažinau su visa tai mėgstančių žmonių bendruomene, įkūriau verslą, visiškai pakeitusį mano gyvenimą“, - pasakojo Arinda.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusi buhalterė už vieną 1 minutės trukmės vaizdo įrašą prašo 10 eurų.

Ilgi nagai buvo ir anksčiau

Prieš sužinant apie klastingos ligos diagnozę, Arinda itin didžiavosi savo išskirtiniais ir įvairiomis spalvomis bei raštais išmargintais nagais.

REKLAMA

Atlikus krūtų šalinimo operaciją moteris jautėsi vieniša ir išsigandusi, todėl „MySpace“ pagalba ėmė bendrauti su senais draugais, dalintis savo gyvenimu, kova su vėžiu ir nagų dizainais. Pasak jos, tai jai padėjo pasijusti geriau.

„Vieną dieną, susitvarkiusi nagus, padariau kelias fotografijas, kuriomis pasidalinau socialiniame tinkle. Po kelių savaičių tokio reguliaraus fotografijų viešinimo, 2 Ispanijoje gyvenantys vaikinai norėjo tapti mano draugais. Nei vienas jų neturėjo profilio nuotraukos, todėl ėmiau domėtis, kodėl jiedu norėjo tapti mano draugais. Abiejų anketose buvo paviešinta daugybė moterų, turinčių labai ilgus nagus, fotografijos. Po to draugu tapti norėjo ir Nyderlanduose gyvenantis vaikinas. Smalsumo vedama nusprendžiau parašyti jam žinutę. Kai jis manęs paklausė ar aš žinau apie ilgų nagų fetišą, šis klausimas pakeitė mano gyvenimą. Savo nagų nuotraukomis dalinausi tik dėl to, jog man patiko šis užsiėmimas, tačiau kiek kitaip į visa tai žiūrėjo visi tie vaikinai“, - tęsė Arinda. „Nyderlanduose gyvenantis vaikinas man atsiuntė kelias tinklalapių nuorodas. Visuose juose vyravo ta pati tema – prižiūrėti ir ilgi nagai. Ten nebuvo talpinama jokia pornografija, ja užsiimti net nebuvo minčių. Jei žmonės turėjo rankų fetišą, su mielu noru jiems nusiųsdavau savo rankų fotografiją. Tačiau buvau nusibrėžusi aiškią liniją, kurios jokiu būdu neperžengiau.“

REKLAMA
REKLAMA

Supratusi, jog šis hobis ir nuotraukos gali padėti užsidirbti pragyvenimui, 2008-aisiais metais, metusi savo gerai apmokamą darbą, Arinda visomis jėgomis į tai pasinėrė.

Šiuo metu ji, pagal specialius užsakymus fotografuoja ir filmuoja savo rankas, o šią medžiagą siunčia to prašiusiems ir už tai susimokėjusiems asmenims.

„Kurį laiką buvau įvairių pokalbių svetainių dalyvė, tačiau vėliau mane perkėlė į taip vadinamus požemius. Nenorėjau būti ten, kur mano buvo daromas spaudimas apsinuoginti. Šios savo nusistatytos taisyklės niekada neperžengiau“, - sakė ji. „Su žmonėmis, kuriuos pažįstu jau ilgą laiką, bendrauju vaizdo skambučių pagalba, tačiau dažniausiai savo nagų vaizdo įrašus siunčiu prieš tai už juos susimokėjusiems asmenims. Kartais klientai man atsiunčia priemones, kurias turiu panaudoti savo vaizdo įrašuose. Vieną kartą gavau manekeno galvą. Klientas prašė, jog nufilmuočiau, kaip savo pėdomis glostau tą manekeno galvą. Daug populiarumo sulaukia ir purvinos kojos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilgų nagų trūkumai

Arinda pripažino, kad jos ilgi nagai jai sukelia tam tikras problemas.

„Sunkiausia yra surasti tinkamus batus. Turiu švelnias avies odos šlepetes ir itin patogius klumpes primenančius batus, kurie yra net keliais dydžiais per dideli, kad būtų vietos ir mano nagams, jie nebūtų spaudžiami. Jei lauke nėra sniego, vaikštau tik su basutėmis, nes taip daug patogiau“, - sakė ji. „Kalbant apie drabužius, mano spintoje nebėra nei vieno sagomis susagstomo drabužio, nes turint tokius nagus to padaryti tiesiog negaliu. Taip pat nebegaliu vairuoti automobilio. Kai tai dar darydavau, daugiausia bėdų iškildavo pilant kurą.“

Kai Arinda išeina į miestą, jos nagai sulaukia nemažai dėmesio.

„Labiausiai bijau atsidurti tinklalapyje „People of Wallmart“. Tai internetinis tinklalapis, kuriami žmonės dalinasi keistų asmenų, besilankančių „Wallmart“ prekybos centrų tinkle, nuotraukomis. Būtent ten mane užkalbina daugiausia žmonių. Nepažįstamieji prašo parodyti nagus, o prieš nufotografuodami pasiteirauja ar gali tai daryti. Iš pradžių jie pastebi mano rankų nagus. Tik vėliau parodžius, kas dedasi ant pėdų, jie sušunka iš nuostabos. Leidžiu kitiems mane fotografuoti, kadangi jei nesielgsiu su jai mandagiai, kitą kartą sutikę kitaip atrodantį žmogų jie pamirš geras manieras.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų