REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksas suteikia ne tik daug malonumo, bet ir padidina kūno temperatūra ir taip jus sušildo. Žinodami, kaip suvilioti savo antrąją pusę, paįvairinsite miegamojo įpročius ir galėsite nustebinti savo sugebėjimais dar labiau įkaitinti kraują.

Seksas suteikia ne tik daug malonumo, bet ir padidina kūno temperatūra ir taip jus sušildo. Žinodami, kaip suvilioti savo antrąją pusę, paįvairinsite miegamojo įpročius ir galėsite nustebinti savo sugebėjimais dar labiau įkaitinti kraują.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tam į pagalbą ateina astrologija. Pasirodo, kad kiekvienas asmuo nori būti suviliotas skirtingai, jam patinka kitokie dalykai, nei gali patikti jums. Taigi, kas kaitina kiekvieno Zodiako ženklo atstovo kraują ir kaip jam įtikti?

REKLAMA

Avinas

Avinui patinka savimi pasitikintys, stiprūs ir pirmąjį žingsnį žengti nebijantys viliokliai. Jiems netinka visą valdžią į savo rankas perimantys asmenys, kadangi patys Avinai kartais mėgsta vadovauti.

Dėmesį patrauksite girdami Avinų išvaizdą, pabrėždami, kokie karšti jie yra. Jei viliotojai sugebės prisitaikyti prie intensyvaus Avinų charakterio ir pro kraštus besiveržiančios jų energijos, jie nenorės jūsų paleisti.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Jaučiams patinka lėtas ir lengvas viliojimo menas, jiems svarbūs kūniški malonumai, todėl Jaučių viliotojai turėtų būti ką tik išėję iš dušo ir gaiviai kvepėti, o jei dar prie to paties įteiktumėte ir kokią nors prabangią dovaną, Jaučiai jau jūsų.

Pasirūpinę saldžiu desertu ir tokiais pat saldžiais komplimentais, laimėsite kelią į šio asmens širdį.

Dvyniai

Dvynių sekso organas – smegenys, todėl, prieš norėdami įsiversti juos į lovą, turėtumėte užmegzti intelektualų, linksmą ir malonų pokalbį.

Šie žmonės be galo aistringi, jiems nepatinka nuobodžiauti, todėl viliotojas turėtų pasistengti Dvynius sudominti kūrybiškumu, vaizduote ir nebijoti pademonstruoti savo tiek protinių, tiek fizinių įgūdžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovams nepatiks iš niekur nieko jų dėmesį patraukti bandantys žmonės. Vėžiams patinka senamadiški viliojimo menai, jie nori būti pakviesti vakarienės ir būti tokie sužavėti, jog taps sunku jums atsispirti.

Prieš mylintis Vėžys norės pažinti savo partnerį. Tai nereiškia, jog prieš sugulant į vieną lovą judu turėsite būti pažįstami bent metus, tačiau ryšys tarp judviejų turėtų būti pakankamai stiprus, kad Vėžys tam pasirašytų.

Liūtas

Liūtai save laiko visų galų meistrais, yra itin savimi pasitikintys, todėl apie tai jie norės pranešti ir sekso partneriams. Be to, pastarieji taip pat turėtų nepamiršti rūpintis savo išvaizda, būti nusiprausę, susišukavę ir skaniai kvepėti.

REKLAMA

Jei norite juos suvilioti, dalykai, kuriuos jiems šnibždate į ausį, turėtų būti ne banalūs žodžiai, o tam tikrą reikšmę turintys teiginiai. Liūtus pakerėti galite tik skyrę jiems visą savo dėmesį.

Mergelė

Kvapas šiems asmenims – pats svarbiausias atributas, todėl Mergeles suvilioti norintys žmonės turėtų pasirūpinti švara ir tvarka, sukurti tinkamą atmosferą ir prieš erotinius žaidimus nepadauginti kvepalų bei, žinoma, būti nusiprausę.

Jei asmuo nėra pakankamai protingas, tačiau savo išvaizda patraukia visų dėmesį, Mergelėms tai didelio džiaugsmo nesuteiks.

REKLAMA

Svarstyklės

Svarstyklėms nepatinka jų asmeninę erdvę pažeidę ar per daug agresyviai besielgiantys asmenys, tačiau jų taip pat nežavi savimi nepasitikintys į lovą juos nusitempti bandantys žmonės.

Šio Zodiako ženklo atstovams patinka flirtas, gėlės ir komplimentai.

Svarstyklės atstums žmones, kurie apsimeta ne savimi, o jų ketinimus sunku iššifruoti. Jie pasiryžę priimti nedidelį iššūkį, tačiau nelaukite per ilgai, kadangi aistra gali greitai išgaruoti.

Skorpionas

Skorpionus traukia tikri ir aistringi žmonės. Jiems patinka kontrolė, ypač po antklode. Nors šie asmenys yra gan aktyvūs, jiems nepatinka greitas seksas, todėl neskubėkite ir tinkamą atmosferą kurkite atsakingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionai mielai bendraus su savo vertę žinančiais ir taip pat apie kitą asmenį manančiais žmonėmis.

Šaulys

Šiems žmonėms patinka, kai jiems yra rodomas dėmesys. Jei kas nors bando juos suvilioti, privalės tai padaryti kažkokiu itin specialiu būdu.

Šaulių širdį pavergsite pakvietę juos pasiplaukioti valtele mėnesienos šviesoje ar surengę pikniką romantiškoje miško vietoje. Nusiveskite juos į kino juostos vertą pasimatymą.

Šauliai šalia savęs nori turėti iš prigimties mielą, tačiau šiek tiek pakvaišusį žmogų, sugebantį pralinksminti. Jei galite ilgai kalbėtis apie pačius įvairiausius dalykus, turite gerą šansą juos suvilioti.

REKLAMA

Ožiaragis

Šiems žmonėms patinka savimi pasitikintys, sėkmingi ir didelių pasiekiamų tikslų turintys žmonės, pasižymintis gera ištverme.

Nors iš pradžių Ožiaragiai gali vaidinti sunkiai pasiekiamus, kuo dažniau pavergsite jų širdis, tuo lengviau taps jas užkariauti.

Vandenis

Vandeniams patinka unikalūs ir išradingi bei lovoje nuobodžiauti neleisiantys, nuotykius mėgstantys ir spontaniški žmonės. Kad patikrintų, ar esate verti jų dėmesio, jie turi parengę kažkokį slaptą testą, kurį turėsite įveikti.

Žuvys

Žuvys – vieni sunkiausiai suviliojamų Zodiako ženklų. Seksas jiems patinka taip pat, kaip ir jums, tačiau klasikiniai viliojimo triukai jų nesužavės.

REKLAMA

Žuvys nori, kad juos ir potencialius partnerius sietų kažkoks bendras ryšys. Tai neturi būti meilė, užteks ir pagarbos bei rūpestingumo. Kad įkaitintų kraują Žuvims, antroji pusė turės būti itin kūrybinga.

Dėmesį patrauksite nusiuntę aistringą žinutę ar sukūrę specialiai akimirkai pažymėti skirtą grojaraštį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų