REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Dingusi mergina

„Žinokite, svarstome visokius variantus, tačiau jokių žinių nėra“, - antradienį naujienų portalui tv3.lt patikino dingusios kybartietės paieškose dalyvaujanti Viktorija.

4

„Žinokite, svarstome visokius variantus, tačiau jokių žinių nėra“, - antradienį naujienų portalui tv3.lt patikino dingusios kybartietės paieškose dalyvaujanti Viktorija.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose nuo savaitgalio sparčiai plinta skubus pagalbos prašymas, kuriuo meldžiama padėti surasti Kybartuose dingusią merginą. 16-metė Kristina Bungardaitė dingo išėjusi į mokyklą. O iš ten mergina taip ir nesugrįžo.

„Visur ieškome, kur mergaitė turi draugų. Svarstome absoliučiai visus variantus“, - taip pat antradienį sakė mergina.

Kaip jau rašėme savaitgalį, policijos pareigūnai nurodė, kad sausio 20 d. apie 22 val. gautas pranešimas, jog iš globos namų išėjo ir iki šiol negrįžo mergina (g. 2001 m.), mergina iš globos namų pasišalina ne pirmą kartą.

Susisiekus su merginą pažinojusiais ir paieškai neabejingais žmonėmis paaiškėjo daugiau detalių, kurios labai neramina.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai neramina faktas, kad dingusi mergina buvo užsiminusi apie savižudybę.

„Klausiau dingusios merginos vaikino, ar ji nebuvo linkusi į savižudybę. Jis sakė, kad buvo apie tai užsiminusi, labai neramina, tai, kad feisbuko paskyra išjungta, telefonas irgi išjungtas, neišeina pažiūrėti su kuo mergina bendravo paskutiniu metu“, - sakė kybartietė Viktorija.

REKLAMA

„Kol kas kas jokių žinių, vakar bendravau su jos vaikinu, klausiau, gal yra kokių nors žinių. Tačiau niekas, nei jis, nei mama, nieko nežino.

Dingusios merginos sesuo sakė, kad ir pati bandys važiuoti ieškoti sesers. Policija kol kas nuo dingimo taip pat jokių pėdsakų neaptiko. Labai keista, kad globos namai iš karto neviešino šios istorijos, o pradėjo viešinti tik sesuo. Labai keista padėtis, jokios informacijos niekur nemačiau“, - naujienų portalui tv3.lt pasakojo dingusios merginos paieškai neabejinga kybartietė Viktorija.

„Jos vaikinas pasakoja, kad apvažiuos visus Kybartus kol ras dingusią merginą. Jis taip pat buvo užsiminęs, kad globos namuose prie jos lindo kažkoks vaikinas. Kiek supratau, kreipėsi į policiją, bet niekas nereagavo“, - sakė Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA

Turinčius informacijos ar mačiusius merginą prašoma paskambinti 112.

Create free infographics with Venngage

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų