• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Prieš pat manekenės mirtį – siaubingos artimiesiems pasiųstos nuotraukos (nuotr. TV3)

Prieš porą mėnesių viešojoje erdvėje netilo istorijos apie mįslingą manekenės Dovilės Didžiunaitytės žūtį. Mergina lapkričio 19-ąją buvo rasta negyva iškritusi iš viešbučio „Klaipėda Amberton“ 14-ojo aukšto.

36

Prieš porą mėnesių viešojoje erdvėje netilo istorijos apie mįslingą manekenės Dovilės Didžiunaitytės žūtį. Mergina lapkričio 19-ąją buvo rasta negyva iškritusi iš viešbučio „Klaipėda Amberton“ 14-ojo aukšto.

REKLAMA

Po dešimties dienų nuo to paties viešbučio, tik kito korpuso, stogo nukrito ir žuvo jaunas viešbučio darbuotojas.

Abu įvykius tiria teisėsauga.

Paslaptinga vos 22-ejų metų manekenės Dovilės Didžiūnaitytės mirtis gali slėpti tokius pramogų pasaulio užkulisius, kurie paprastai slepiami po devyniais užraktais.

Po dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo Dovilė Didžiūnaitytė su kitais modeliais vyko į dūzges prabangiame Vilniaus „Stiklių“ restorane.

Iškart po pasirodymo Dovilė mamai pasiuntė žinutę: „Praėjau podiumu gerai“ ir pažadėjo paskambinusi papasakoti daugiau. Tačiau daugiau papasakoti Dovilė nespėjo...

REKLAMA
REKLAMA

Prabilo manekenės dėdė

LRT laidoje pokalbių laidoje „Svarbios detalės“ vėl priminta kraupi manekenės mirtis Klaipėdos viešbutyje.

Dovilės Didžiunaitytės mirtį iki pat šios dienos gaubia itin mįslingos aplinkybės. Keliamos įvairios versijos: nuo narkotikų vartojimo iki konflikto.

REKLAMA

Laidoje dalyvavo tragiškai žuvusios manekenės dėdė Arūnas Pakulevičius. Vyras netiki, kad Dovilė mirė pati iškritusi.

„Mes manome, kad tai tikrai nėra nelaimingas atsitikimas. Paskutiniais duomenimis, tai aiškėja, ir Dovilė tikrai nebuvo tas žmogus, kuris galėjo iššokti iš balkono, ar tiesiog iškristi. Ten balkonas toks, iš kurio iškristi neįmanoma. Vadinasi, kažkas turėjo nutikti“, - sakė vyras.

Paklausus, ar, jo manymu, šioje istorijoje yra vietos narkotikams, Dovilės dėdė tikino, kad taip.

„Taip, mes manome, kad taip. Mes žinome paskutines Dovilės dienas Vilniuje, kada ji buvo Statkevičiaus pristatyme, žinome, kada buvo, kas buvo, ir kaip buvo. <...> Klubuose tą medžiagą vadina „oksiku“. Žmogus tiesiog pasidaro neadekvatus situacijai, nebegali vertinti nieko. Jis viską jaučia, bet nebevertina situacijos, už jį sprendimus priima kitus, - laidoje kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

„Viena didžiausių kovų modelių pasaulyje – centimetrai. Dovilė visą laiką kovojo su centimetrais", - sakė jis. 

„Tiesiog bandyti perspėti kitas merginas, kad šita profesija yra labai sunki, žiauriai sunki ir kupina pavojų, nes grožis traukia ne tik mus visus, grožis traukia ir pavojingus žmones. Tuos, kurie nori pasinaudoti, manipuliuoti grožiu“, – teigė Dovilės dėdė.

 

Create free infographics with Venngage

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų