• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti apie pietus arba vakarienę. Kad neužtruktumėte, siūlome jums ypatingą idėją - gardžius naminius kotletus su netikėtu ingredientu. Šį kartą - obuoliu. Receptu dalijasi maisto tinklaraštis „Samčio užrašai“.

Pats metas pagalvoti apie pietus arba vakarienę. Kad neužtruktumėte, siūlome jums ypatingą idėją - gardžius naminius kotletus su netikėtu ingredientu. Šį kartą - obuoliu. Receptu dalijasi maisto tinklaraštis „Samčio užrašai“.

REKLAMA

Jums reikės: 

700 gramų šviežios smulkintos kalakutienos, 2 obuolių, 2 nedidelių svogūnų, 1 kiaušinio, 2 skiltelių česnako, druskos, pipirų, džiūvėsėlių, aliejaus kepti. 

1. Pradžioje svogūnus bei obuolius susmulkiname nedideliais kubeliais. Nedideliame kiekyje įkaitinto aliejaus apkepiname svogūnus, tuomet beriame obuolius bei kepame, kol šiek tiek suminkštės. Atvėsiname.

2. Į susmulkintą kalakutieną beriame susmulkintas česnako skilteles, sukrečiame svogūnus bei obuolius, įmušame kiaušinį ir ganėtinai gerai išminkome. Pagal skonį pasūdome, beriame pipirų bei dar kartelį pakankamai gerai išminkome.

3. Po to suformuojame kotletus. Apvoliojame juos džiūvėsėliuose iš abiejų pusių bei kepame įkaitintame aliejuje, kol gerai iškeps. Rekomenduojame valgyti su mėgiamomis salotomis.

Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų