REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kavos aparatas „Saeco Pico Baristo HD8927/09“ (nuotr. Gamintojo)

Tikriausiai nerasime suaugusio žmogaus, kuris niekada neragavo kavos. Šis gėrimas naudingas smegenims, odai ir kūnui. Lietuvoje susiformavusi ir sparčiai besiplečianti kavos kultūra paskatino ne tik kavinių tinklų plėtrą, bet ir kokybiškos kavos jose kainų kilimą. Jei norite sutaupyti, bet nesate pasiruošę atsisakyti gardžios kavos, geriausias sprendimas – kokybiško kavos aparato įsigijimas.

5

Tikriausiai nerasime suaugusio žmogaus, kuris niekada neragavo kavos. Šis gėrimas naudingas smegenims, odai ir kūnui. Lietuvoje susiformavusi ir sparčiai besiplečianti kavos kultūra paskatino ne tik kavinių tinklų plėtrą, bet ir kokybiškos kavos jose kainų kilimą. Jei norite sutaupyti, bet nesate pasiruošę atsisakyti gardžios kavos, geriausias sprendimas – kokybiško kavos aparato įsigijimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manote, kad kokybiškas kavos aparatas privalo būti didelis ir užimti daug vietos virtuvėje? Taip galvojate, matyt, todėl, kad dar nematėte ir neišbandėte „Saeco PicoBaristo HD8927/09“. Tai yra aukščiausios kokybės kompaktiškas įrenginys, kuris vieno mygtuko paspaudimu paruoš nuostabaus aromato ir skonio kavą.

REKLAMA

Dizainas ir funkcionalumas. Šio kavos aparato dizainą įkvėpė kavos gaminimo meistrai iš Italijos. Nerūdijančiojo plieno ir kitų kokybiškų medžiagų įrenginio korpusas dvelkia elegancija ir modernumu, kurie darniai įsilies į daugelio namų interjerą. Išvaizda dar ne viskas. Kompaktiškame kavos aparate įmontuotos didesnės kavos pupelių, vandens ir atliekų talpyklos, todėl šio įrenginio naudojimas ir priežiūra nevargins net ir dažniau kavą gerti mėgstančių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Gausybė nustatymų savitam skoniui sukurti. Ar žinojote, kad vien kavos kvapas mažina stresą? Amerikos mokslininkai teigia, kad kavos aromatas ženkliai sumažina stresą, kylantį dėl miego trūkumo. Įsivaizduokite, o jei tobulas būtų ne tik kvapas, bet ir skonis? „Saeco PicoBaristo“ kavos aparate įmontuotas patobulintas valdymo ekranas, kuriuo lengvai ir greitai galima pasirinkti norimus nustatymų derinius: reguliuoti kavos virimo trukmę, temperatūrą, nustatyti vieną iš 5 aromato stiprumo ir 10 kavos malūnėlio variantų ar pasirinkti kurį nors iš 11 kavos gėrimų. Labiausiai patikusius nustatymus galima išsaugoti, tad nereikės kaskart galvoti, kaipgi pagaminti tikrai skanią kavą. Taipkiekvienas gali tapti tikru kavos gaminimo ekspertu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Greitai įkaistantis virintuvas – garuojanti kava vos per kelias sekundes. Neturite laiko, bet trokštate gardžios kavos? Ne bėda! Virintuvo korpusas pagamintas iš lengvo aliuminio ir nerūdijančiojo plieno, todėl jis ypač greitai įkaista. Nė nespėsite mirktelėti ir kava jau bus paruošta!

„Latte Perfetto“ technologija tobulai pieno putai. Kava su pienu gali tapti puikia alternatyva desertui. Kavos, kaip ir kiekvieno skanaus deserto, gamyba turi būti ypač preciziška – pasirenkami tinkami produktai, temperatūra ir gaminimo būdas. Naujausia „Saeco“ pieno putojimo sistema sukurs nuostabaus skonio ir tobulos temperatūros kapučino, latė, balintą sluoksniuotą (latte macchiato) kavą ar kitą kavos gėrimą. Tereikia į ąsotėlį įpilti pieno, įstatyti į aparatą ir pasirinkti norimą kavos gėrimą. Pienas ąsotėlyje bus plakamas du kartus, pašildomas iki pasirinktos temperatūros ir tik tuomet patiekiamas su kava.

REKLAMA

Tvirtas keraminis malūnėlis užtikrins ilgaamžiškumą. Keramika užtikrina tylų kavos aparato veikimą, apsaugo nuo dilimo ir sukuria tobulą kavos skonį. „Saeco“ inžinieriai užtikrina, kad aparate sumontuotas kavos malūnėlis padės paruošti daugiau nei 15 tūkst. kavos puodelių.

Inovatyvus vandens filtras „AquaClean“ – švarus vanduo geriausiai kavai. Niekas taip negadina tikrojo kavos skonio kaip vanduo iš čiaupo, kuriame gausu chloro ar kitų priemaišų. „Saeco“ vandens filtras išvalo vandenį ir neleidžia susidaryti nuosėdoms kavos aparate, todėl galima išvirti daugiau nei 5 tūkst. kavos puodelių be jokio nukalkinimo. Tereikės pakeisti vandens filtrą kartą per ketvirtį.

REKLAMA

Pieno valymo funkcija nepaliks jokių pieno likučių. Prisiminkite, kiekvieną kartą ruošiantkavą su pienu, nedidelė dalis pieno lieka aparato mechanizme. Kava – subtilus gėrimas, todėl būtina užtikrinti, kad jo nesugadintų nepageidaujami ingredientai. Juk tikrai būtų apmaudu, jei kavos skonį terštų nepageidaujami užsistovėjusio pieno likučiai. „Pico Baristo HD8927/09“ kūrėjai tuo pasirūpino ir sukūrė išskirtinę greitąją pieno ąsotėlio valymo funkciją. Vieno mygtuko paspaudimas ir kavos aparato sistema bus išvalyta!

Dar daugiau patogumo – automatinis skalavimas ir nukalkinimas. Ar žinote, kas gali sugadinti net ir patį gražiausią rytą? Tai kava su pieno likučiais, kalkėmis ar kitais nešvarumais. Suprantama, daugelis iš mūsų neturi laiko kasdien kruopščiai plauti visų kavos aparato dalių. Nepatikėsite – net ir be to galite gerti kasdien šviežią ir skanią kavą. Įjungiamas arba išjungiamas „Saeco PicoBaristo HD8927/09“ kavos aparatas automatiškai išplaus savo kavos virimo kontūrą vandeniu. Be to, įrenginys pats praneš, kada jį reikės nukalkinti. Nerimui vietos nelieka visai – belieka tik mėgautis kava!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų