• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Jei šiandien teks dėl kokių nors priežasčių bendrauti su vadovybe, būkite tikslūs, konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

13

Avinas Jei šiandien teks dėl kokių nors priežasčių bendrauti su vadovybe, būkite tikslūs, konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

REKLAMA

Tauras Permainingas metas: gali tekti staigiai persiorientuoti. Rytą galimas nemalonus įvykis, jis sutrikdys visą dienos eigą. Atidžiai išklausykite draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę.

Dvyniai Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų.

Vėžys Ryžtingam, savarankiškam apsisprendimui geras laikas, tik dėl to nereikėtų tartis su draugais (gausite netinkamą patarimą). Tai puiki proga perimti iniciatyvą iš partnerių.

Liūtas Darbų per akis, tačiau kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Kitaip kalbant, niekam nepatikėkite nieko atsakingo. Galimos problemos dėl užsienio partnerių ar sutuoktinio reikalų, kelionės, bet šiuo metu nieko nepavyks pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę.

REKLAMA

Svarstyklės Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais. Jei jūsų nuomonės skiriasi, svarbų pokalbį atidėkite rytdienai. Šiandien geriausia likti namie.

Skorpionas Nors tai palankus metas, rizikuoti nereikėtų. Nepatartina tvarkyti keblių reikalų: atidėkite juos kitai savaitei.

Šaulys Būkite atidūs kelyje, darbe, nes klaidos gali nulemti nelaimę.

Ožiaragis Pasistenkite į situaciją pažvelgti iš šalies, tai apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti partnerių spaudimui: vėliau dėl to gailėsitės. Pasidomėkite vaikų draugais.

Vandenis Darbe (jei šiandien reikia dirbti) per neapsižiūrėjimą galite pridaryti klaidų, jos pakenks jūsų dalykinei reputacijai arba sveikatai.

Žuvys Nors ši diena palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie draugus. Jei pasikliausite ne savimi, kritinę akimirką galite pralaimėti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų