REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Mikey su žmona (nuotr. asm. archyvo)

Trijų vaikų mama ragina kartu gyvenančias poras prieš miegą visuomet susitaikyti, kad nenutiktų taip, kaip jai, ir išvarius vyrą miegoti ant sofos po to, kai juodu susipyko dėl per didelio darbo krūvio, ryte rado jį jau mirusį.

24

Trijų vaikų mama ragina kartu gyvenančias poras prieš miegą visuomet susitaikyti, kad nenutiktų taip, kaip jai, ir išvarius vyrą miegoti ant sofos po to, kai juodu susipyko dėl per didelio darbo krūvio, ryte rado jį jau mirusį.

REKLAMA

Ashley Murrell su vyru Mikey (36 m.) gan karštai susiginčijo, kai pastarasis iš darbo grįžo po ten praleistų 16 valandų. Moteris jaudinosi, kad vyras anksčiau laiko nesusigandintų sveikatos.

Porai nepavyko susitaikyti, tad Ashley vyrui liepė naktį praleisti ant sofos. Deja, bet nubudusi kitą rytą, grožio terapeute dirbanti moteris rado jau mirusį vyrą. Po kiek laiko paaiškėjo, kad kilimų valytojų dirbęs Mikey, viršvalandžius dirbo norėdamas gauti papildomų pajamų ir metinių progą savo žmoną nusivežti į Prahą.

Somersete, Anglijoje gyvenanti Ashley sakė: „Mikey buvo labai rūpestingas, o jei kambaryje kažkas liūdėjo, jis iš visų jėgų stengdavosi jį pralinksminti. Jis be galo mylėjo savo šeimą ir savo vaikams norėjo suteikti kuo geresnį gyvenimą, tad nuolatos sunkiai dribo. Kartais net visą savaitę darbe praleisdavo po 16 valandų, kad tik galėtų užsidirbti papildomai ir kasmet mus nusivežti į Disneilendą.

REKLAMA
REKLAMA

Jis labai vargdavo, tačiau norėdavo mus matyti visuomet besišypsančius. Deja, bet intensyvios jo darbo valandos padarė savo ir Mikey sveikata prastėjo. Tą naktį grįžęs namo, jis atrodė tikrai prastai. Dar nesu mačiusi jo tokio išvargusio. Negalėjau to pakęsti, tad susikivirčijome. Liepiau miegoti ant sofos, kas tikrai buvo kvaila, nes norėjau, kad jis būtų šalia manęs.“

REKLAMA

Deja, bet nubudusi ryte, Ashley savo vyrą rado ten, kur kur matė paskutinį kartą, tačiau jo kūnas buvo be jokių gyvybės ženklų.

„Išėjusi iš miegamojo ir jį pamačiusi supratau, kad kažkas ne taip. Nepajudėjęs iš vietos, jis gulėjo ten, kur jį mačiau paskutinį kartą, o jo veido spalva buvo pilka. Priliečiau Mikey, bet jis buvo šaltas. Negalėdama patikėti, atšokau ir pradėjau rėkti, kad Mikey nebegyvas. Namo mane parvedė kaimynai. Viską suprasti buvo labai sunku. Atvykus medikams ir patvirtinus, kad vyras miręs, sukniubau ant grindų. Nieko nesupratau.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiausi dėl visko kalta, pykau ant savęs, kad liepiau jam naktį praleisti ant sofos. Negaliu patikėti, kad paskutiniai mano ištarti žodžiai jam buvo pritvinkę pykčio. Sužinojusi, kad jis taupė pinigus kelionei, jaučiausi dar prasčiau. Mikey netekimas pakeitė visą mano požiūrį į gyvenimą. Gyvenimas per trumpas, kad į lovą gultumėte susipykę ir kiekvienos laisvos akimirkos nepraleistumėte su šeima“, - pasakojo moteris.

Pora susipažino 2007-aisiais, o vestuves iškėlė 2010-aisiais. Jiems sumainius aukso žiedus, Mikey įsivaikino Ashley dukrą Morgan (14 m.), o 2013-aisiais pora susilaukė dvynukų – Mikey Junior ir Lisos.

Pasak mamos, mylintis tėtis labai stengėsi dėl vaikų gerovės, bet svorių kilnojimo metu susižeidus nugarą, jam diagnozuotas nugaros artritas ir nuo 2014-ųjų jo atsidavimas darbui po truputį mažėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis taip tinkamai ir nesusigydė savo traumos“ , sakė Ashley. „Net jausdamasis prastai, jis iš visų jėgų stengdavosi darbe ir, turėdamas bet kokią laisvą minutėlę, ją praleisdavo su vaikais. Žinojau, kad kažkas nutiks, tačiau niekada nebūčiau pasiruošusi tokiam smūgiui. Sunkiausia buvo paaiškinti vaikams, kodėl šalia jų nebebus tėvelio. Iš pradžių atidėliojau, bet vėliau jie pradėjo klausinėti, kada Mikey grįš namo.

Dabar mano mažasis visuomet klausia, kada galėsime aplankyti rojuje esantį tėvelį. Kai kada būna lengviau, tačiau kartais net ir mažiausi dalykai primena apie vyrą. Visai neseniai su vaikais važiavome automobiliu ir jie pradėjo dainuoti. Akimirka buvo tikrai labai žavinga, tačiau staiga prisiminiau, kaip tą rytą jį radau. Apie tai dar ilgai negalėsiu pamiršti. Žinau tik tiek, kad visuomet apie jį galvosiu. Nėra žodžių, apibūdinančių jo nuostabumą.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų