REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Tania Escobar (nuotr. facebook.com)

Australė prabilo apie tai, kaip ryte patirtas orgazmas jai sukėlė tokius stiprius skausmus, jog norėjosi paprasčiausiai mirti.

10

Australė prabilo apie tai, kaip ryte patirtas orgazmas jai sukėlė tokius stiprius skausmus, jog norėjosi paprasčiausiai mirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tania Escobar (44) mėgavosi rytine intymumo akimirka su vyru Leonardo (37), kai po pasiekto finišo ją pervėrė pats didžiausias galvos skausmas.

REKLAMA

„Sekso metu patyrus orgazmą, man staiga suskaudo galvą“, - pasakojo moteris. „Norėjosi mirti, nes skausmas buvo nepakeliamas. Netgi gimdant kūdikį skaudėjo mažiau.“

Tania, savo istorija pasidalinusi norėdama atkreipti kitų dėmesį į sekso metu patiriamus galvos skausmus, teigė, jog skausmas jos galvą suspaudė būtent patiriant orgazmą.

„Pasakiau savo vyrui, kad tai tikrai nėra gerai“, - teigė buvusi greitosios medicinos pagalbos sanitarė. „Jis paėmė mašinos raktelius ir mes greitai nuvykome į ligoninę, nes toks skausmas tikrai nebuvo normalus. Mane netgi pykino.“

REKLAMA
REKLAMA

Po 45 minutes trukusios kelionės į gydymo įstaigą, Tania paguldė į palatą.

„Paaiškinau gydytojams, kas nutiko. Jie iškart man uždėjo apyrankę ir neleido niekur išvykti“, - sakė ji.

Trijų vaikų mamos tyrimai parodė labai padidėjusį kraujo spaudimą.

„Mano pulso ir kraujo spaudimo rodikliai vos nesugadino matavimo prietaisų. Po šio įvykio mano širdies ritmas maždaug porą mėnesių dar buvo sutrikęs“, - pasakojo ji.

Tania šiuo viešu savo gyvenimo detalių atskleidimu siekia kitus atkreipti dėmesį į po sekso atsiradusį galvos skausmą ir liepia jo neignoruoti. Pasirodo, kad su tuo pačiu teko susidurti dar vienai moteriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šios savaitės pradžioje, Jungtinėje Karalystėje gyvenanti moteris teigė, jog patirtas orgazmas jai sukėlė insultą, po kurio ji liko paralyžuota.

Staurbridže gyvenanti Lucinda Allen (38) mėgavosi malonia akimirka su vyru Tony, kai du kartus pasiekus malonumo viršūnę ji pajuto keistą stiprų skausmą virš dešinės akies.

Galvos skausmas – smegenų hemoragijos pasekmė, po kurios moteriai paralyžavo visą kairiąją kūno pusę ir dabar Lucinda laiką leidžią neįgaliojo vežimėlyje.

„Po sekso patiriami galvos skausmai yra daug dažnesni, nei žmonėms atrodo“, - sakė Tania. „Kiekvienas toks ar panašus skausmas turėt būti būtinai ištirtas gydytojo. Esu pakankamai atvira, tad apie tai man kalbėti nesunku, tačiau daug žmonių, būtent dėl to, kaip tai įvyko, nesiryžta prabilti apie savo patirtis. Tai taip pat gali nutikti ir vyrams, tačiau jie ir taip retai kreipiasi į medikus.“

REKLAMA

Taigi, ar ši patirtis moterį atgrasė nuo sekso?

„Turiu pripažinti, kad nuolat galvoju, ar taip nutiks ir šį kartą“, - teigė 44-metė. „Bet kol kas viskas gerai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų