REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Renaldas Kundrotas (nuotr. TV3)

Jeigu reikėtų išskirti linksmiausią realybės šou „2 barai“ dalyvį, tikriausiai dauguma mūsų balsuotų už Renaldą Kundrotą (22 m.). Rodos, kad geros nuotaikos doze barmenų komandą papildančio lazdijiškio paprastumas ir nuoširdumas yra savotiška jo taktika siekiant laimėti šou. Visgi tai jis griežtai neigia.

22

Jeigu reikėtų išskirti linksmiausią realybės šou „2 barai“ dalyvį, tikriausiai dauguma mūsų balsuotų už Renaldą Kundrotą (22 m.). Rodos, kad geros nuotaikos doze barmenų komandą papildančio lazdijiškio paprastumas ir nuoširdumas yra savotiška jo taktika siekiant laimėti šou. Visgi tai jis griežtai neigia.

REKLAMA

„Jokios strategijos neturiu, man tai gaunasi visiškai natūraliai. Jeigu atvirai, tiesiog nesuku galvos dėl paskui sekiojančių kamerų. Aš suprantu, kad kitaip nebus ir viskas. Tad kam čia sielotis ir bėgioti nuo jų bėgioti. Tegu vaikšto paskui, jeigu nori, jeigu aš esu įdomus“, – paprastumu žavi Renaldas.

- Šiame šou esi visiškai nuoširdus, elgiesi natūraliai?

- Koks esu – toks. Per tiesioginę laidą mane pavadino labiausiai atsipūtusiu „bachūru“ šiame projekte. Taip, aš visiškai atsipūtęs. Nesuku sau galvos, neapsikraunu, yra kaip yra.

REKLAMA
REKLAMA

- Bare sutari su visais dalyviais?

- Na, priešų tikrai neturiu. Kadangi su manim visi bendrauja draugiškai, ir aš atsakau tuo pačiu.

- Kam atiduodi didžiausias simpatijas?

- Kai teko pereiti į kitą komandą, viskas šiek tiek pasikeitė. Viktorija bendrauja su Juliumi, o kas man lieka? Sigita mane labai gražiai priėmė, tad paskutinėmis dienomis mudu labai susibendravome. Ji labai draugiška, linksma, gerai su ja sutariame. Tiek darbe, tiek namie.

REKLAMA

KITI BARO DALYVIAI. AR PAMENATE JĄ?:


Šiaip didžiausių simpatijų niekam aš neišskiriu, visiems dovanočiau vienodai balų.

- Žodžiu, į šou atrinkta šauni kompanija?

- Gal kažkiek ir paderino mus. Šiaip mes visi labai skirtingi, bet kartu tokie panašūs. Visi savi, visi draugiški.

- Kaip manai, ar projekte galėtum rasti meilę?

- Man atrodo, kad ne. Čia kaip mokykloje. Pirmoje klasėje visos bendramokslės atrodo patrauklios, o po kelerių metų nė į vieną negali žiūrėti kitaip nei į bendraklasę. Meilę susirasti projekte būtų labai sunku. Nors.. kita vertus, Viktorijai su Juliumi gana neblogai sekasi. Tad gal ir įmanoma, bet labai sunku.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, aš pradėdamas bendrauti su sau patrauklia panele tik kartais susitinku. O čia visą laiką leidi kartu. Manau, taip vienas kitam gali labai greitai atsibosti.

- Kokiais būdais yra tekę ieškoti antrų pusių?

- Aš niekada specialiai neieškojau, niekada nesistengiau. Jeigu aš vienas, tai vienas. Reiškiasi taip turi būti. Niekada nesiregistravau į internetinius pažinčių portalus. Manęs tokie dalykai nedomina. Sakau, jeigu nėra – ir nereikia. Reikės – bus.

- Šiuo metu esi vienišas?

- Galiu susilaikyti nuo atsakymo?

- Dalyvaudami šou negalite naudotis tomis bendrauti ir pažindintis skirtomis priemonėmis. Ar be internetinio bei telefoninio ryšio išgyventi įmanoma?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Telefoną naudodavau tik skambučiams. Tačiau „Facebok“ aš dažnai „sėdėdavau“. Tik kad mano profilis jau visai apmiręs. Jeigu kokią dainą „užmetu“ kartą į mėnesį ar pasikeičiu nuotrauką, jau labai gerai. Nesu tas, kuriam išvien reikia telefono. Tad dėl to, kad juo dabar negaliu naudotis, nestresuoju.

Atidaviau jį ramia galva ir po kelių dienų visai pamiršau. Aišku, bus keista, kai po projekto išeisiu, nes atiduodamas aparatą, pamiršau išjungti internetą. Manau, kad įjungus telefoną jis iš karto „užlinks“. Tikiu, kad bus nemažai visokių pranešimų.

- Gali tik įsivaizduoti, kiek gerbėjų dabar tau siūlosi į draugus.


KITI BARO DALYVIAI:

REKLAMA

- Net neįsivaizduoju. Gal kaip tik manęs visi nemėgsta? Juk nežinau, kaip ten yra iš tikrųjų. Gal realybėje aš niekam nepatinku.

- Ir su kameromis susitaikei, ir be telefono jautiesi puikiai, ir su dalyviais sutari. Ar šou dėl kažko patiri stresą?

- Dėl sąlygų skųstis irgi negaliu – esame aprūpinti viskuo, ko reikia. Galbūt šiek tiek erzina privatumo stoka. Esu tris metus gyvenęs bendrabutyje. Jeigu pajusdavau, kad viskas ima lįsti per gerklę, sėsdavau į automobilį, kažkur vienas pabūnu ir praeina. Vadinu tai savotiškomis mėnesinėmis. Kaip panelėms, taip ir man tai nutinka kartą į mėnesį.

Tačiau šiaip aš esu pratęs būti tarp žmonių, tad didelių problemų ir čia nematau. Niekuo aš negaliu skųstis, viskas man gerai. Kaip jau minėjau, tris metus gyvenau bendrabutyje, paskui dirbau padavėju, barmenu. Kad aplink mane sukasi žmonės – normalu.

- Norėtum tapti „2 barai“ nugalėtoju?

- Žinoma, tai – faktas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų