REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar likus beveik dviems mėnesiams iki Eneos1000km didžiosios fiestos, Vilniuje prie Pramogų banko ir naktiniame jo klube, svečiai bei jo dalyviai savaitgalį prasidėjo su adrenalino bei kerinčio grožio doze. Čia vyko “Algirdai by Speed – Styling” komandos bei “Miss Racing” I-ojo pusfinalio pristatymas.

Dar likus beveik dviems mėnesiams iki Eneos1000km didžiosios fiestos, Vilniuje prie Pramogų banko ir naktiniame jo klube, svečiai bei jo dalyviai savaitgalį prasidėjo su adrenalino bei kerinčio grožio doze. Čia vyko “Algirdai by Speed – Styling” komandos bei “Miss Racing” I-ojo pusfinalio pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šių rinkimų iniciatorė ir sumanytoja, vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė sakė, kad šiuo konkursu susidomėjimas buvo didžiulis - vos www.cosmopolitan.lt puslapyje paskelbus atranką į šiuos rinkimus, organizatorius tiesiog užplūdo anketos. „Gavome beveik du šimtus užpildytų merginų anketų, kurios svajoja apie „Miss Racing“ titulą. Tad man nieko kito nebeliko, kaip kviestis pagalbą – kartu su komisijos nariais – Edvardu Žičkumi, Lina Bražinskaite-Tupivskoviene, Ingrida Kazlauskaite ir Kristina Tarasevičiūte peržiūrėjome net kelis šimtus anketų ir šiam vakarui, pirmajam atrankiniam turui atsirinkome dalį merginų, o likusiųjų dabar laukia antrasis pusfinalis, kuris vyks birželio 17 d. Palangoje. Džiugu tai, kad šiame konkurse neliks nuskriaustų, visos pretendentės į „Miss Racing“ bus kviečiamos į „ENEOS 1000 km lenktynes“, - sakė pagrindinė konkur-so iniciatorė ir sumanytoja A. Jonušienė.

REKLAMA

Konkurso dalyvės klubo svečiams surengė tikrą šou. Merginos, kurių amžius nuo 18 iki 28 metų, pristatytė ne tik savo talentus bei kūrybinius sugebėjimus, bet ir kartu moteriškai grakštų, vasarišką Ballantine`s Brasil šokį "Brazilijos Ritmu" su profesionaliomis šokėjomis. Po šio pasirodymo konkurso komisija paskelbė ir žaviausią šokėją, ja tapo 26metų panevežietė Laura Morkūnaitė, kuriai įteiktas specialus Ballantine`s Brasil prizas.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena iš užduočių konkurso dalyvėms - vakaro metu buvo pristatyti ir interpretuoti „MOHITO“ drabužius, kurie skirti drąsiai, aktyviai, laisvai, kūrybingai, žinančiai savo vertę ir norinčiai būti mad-ingai merginai. Šią užduotį skoningiausiai įkūnijo vilnietė Viktorija Šustickaja.

Po beveik tris valandas trukusios atrankos, kurios metu atlikėja Ingrida Kazlauskaitė atliko “Racing Ladies” himną, o dainininkė Rasa Kaušiūtė abejingų nepaliko, sudainavusi šių metų karščiausius hitus, atsakingai rinkimų komisijai: jos pirmininkei Astai Jonušienei, žinomam televizijos laidų prodiuseriui ir vedėjui Edvardui Žičkui, “Algirdai by Speed-Styling“ komandos lenktynininkui Deivydui Jociui, atlikėjai Ingridai Kazlauskaitei bei psichologei, aktorei Linai Bražinskaitei – Tupivskovienei, teko išrinkti vakaro favoritę. Prie šio žavaus komisijos penketuko prisijunė ir dainininkė Rasa Kaušiūtė bei papildomai merginas vertino plaukų stilistas Robertas Danilevičius, kuris merginoms viso vakaro metu su “Cascada” priemonėmis prie aprangos kolekcijos, kurė šukuosenas, bendravo su jomis individualiai. Komisijai talkino ir savo favorites rinko Monika Šalčiūtė. Ji ko gero geriausiai Lietuvoje žino kaip elgtis su gerbėjais socialiniuose tinkluose, todėl nugalėtojai galės po konkurso duoti daug naudingų patarimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakaro favorite komisija vienbalsiai išrinko bei profesionalios floristės Inesos Borkovskos gyvų gėlių karūna papuošė panavežietę Laurą Morkūnaitę, dar puse šio konkurso merginų atrinktos į Finalą, kuris įvyks Palangoje liepos 20-23dienomis.

Beje, Finale varžysis 17 gražuolių, o „Miss Racing“ nugalėtoja taps - kitų metų „ENEOS 1000 km“ lenktynių „veidu“. Kitos trys nugalėtojos bus deleguotos į Belgiją, į Zolder trasą, kur vyks 24 val. lenktynės, kuriose merginos atstovaus kaip „Grid Girls“ Comparex lenktynininkų komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų