REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Rusijos atstovas NATO, diplomatas, filosofas, rašytojas ir vienas iš pagrindinių V. Putino propagandinių ruporų – D. Ragozinas, Naujųjų metų proga sugalvojo pajuokauti žirinovskiškai.

 Rusijos atstovas NATO, diplomatas, filosofas, rašytojas ir vienas iš pagrindinių V. Putino propagandinių ruporų – D. Ragozinas, Naujųjų metų proga sugalvojo pajuokauti žirinovskiškai.

REKLAMA

Savo „Twitter“ paskyroje įkėlė nuotrauką, kurioje pavaizduotas „Topol-M“ (įrenginys, galintis per palyginti trumpą laiką paleisti tolimojo nuotolio raketą, taip pat branduolinę), Senis Šaltis, Snieguolė ir eilute sustatyti kareivėliai. Prierašas šalia nuotraukos skelbia: „Sveikiname mūsų draugus iš NATO su Naujaisiais metais.“

Tokiu nevykusiai provokuojančiu būdu D. Rogozinas nusprendė visos Rusijos vardu pasveikinti savo „draugiškų šalių“ kaimynus. Nepaisydamas kaimynų susirūpinimo dėl spaudoje pasirodžiusių pranešimų apie tolimųjų raketų paleidimo sistemų „Iskander-M“ dislokavimą, politikas pateikė pastarojo meto Rusijos militaristinę nuotaiką atspindintį „pranešimą“. Turbūt šiais metais NATO Rusijai gerokai kaišiojo pagalius į ratus, nes šis militaristinis, 80-ųjų dvasia dvelkiantis sveikinimas, netgi išsiskyrė iš vos prieš savaitę vykusio V. Putino metinio pokalbio su žurnalistais, kurio metu šalies vadovas tikino, kad jokių „Iskander-M“ dislokavimų Kaliningrade dar nėra. Todėl netgi šiek tiek keista matyti, kad draugiškos karinės sąjungos nariams atsiuntė atviruką su žudymo įrankiu. Įdomu, ar savo giminaičiams jis siuntė atvirukus, kuriose jis antrajame plane stovi su kalašnikovo automatu rankose?

Be jokios abejonės, filosofijos mokslų daktaras, daugybės metų patirtį turintis politikas, tokiu „forumiuko“ stiliumi tik pajuokavo. Juk „Iskander-M“ skirtos gintis visiškai ne nuo NATO ir gėjų puolimo, o nuo kito priešo. „Jeigu tik mus kas provokuos, gaus atgal taip, kad maža nepasirodys,“ – taip per savo metinį pranešimą kalbėjo V. Putinas. Čia tebuvo juokelis, juk kas gali būti juokingiau už mirtiną užtaisą galinčią nešti raketą su šalia stovinčiais „sneguračka“, „dedu marozu“ ir „patrankų mėsa“?

D. Rogozinai, faktiškai bet kas galėjo būti juokingiau.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų