ryžiai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ryžiai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ryžiai“.

Savaitgalio pietums – gaivus citrininis ryžių rizotas: pasigaminti itin paprasta

Pavasarį norisi lengvesnio maisto ir tam puikiai tinka itališki patiekalai. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti itin gaivų ir skanų itališką citrininį rizotą.
2024-04-13

Greita ir skanu: taip pagaminti vištienos piršteliai abejingų nepaliks

Kartais gaminimui neturime laiko ir jėgų. Tad, jei norisi lengvai, bet skaniai pavalgyti, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė pasiūlė sprendimą: parodė, kaip visiškai paprastai pasigaminti lipnius vištienos pirštelius. Šiai vištienai pagaminti nesugaišite daug laiko, o patiekalą paruošti gali ir gaminimo patirties neturintis žmogus.
2024-03-03

Pasigaminkite naminę veido kaukę: atjauninsite odą

Pasirodo, ryžiai taip pat gali būti naudojami odos priežiūrai. Virtuose ryžiuose gausu vitaminų ir mineralų, kurie padeda išlaikyti sveiką ir spindinčią odą. Tai – natūrali odą balinanti priemonė, kuri gali sumažinti pigmentaciją, išlyginti smulkias raukšles ir panaikinti amžiaus dėmes. Šiame straipsnyje sužinosite keletą paprastų virtų ryžių veido kaukių receptų: visa tai gali padėti atjauninti odą.
2024-02-29

Šefas Oliveris atskleidė, kaip išsivirti tobulus ryžius: bus daug skanesni

Garsus virtuvės šefas Jamie Oliveris pasidalijo savo patikimu ir nesudėtingu ryžių virimo metodu, kuris kiekvieną kartą užtikrina, kad ryžiai gautųsi lengvi ir purūs. Ryžių rastume daugelio žmonių virtuvėse, nes jie greitai paruošiami ir tinka prie kone visko. Bet ar žinote, kaip kaskart juos paruošti tobulai? Šioje vietoje jums pravers Jamie Oliverio patarimai.
2023-12-05

Atrado greitą būdą marginti kiaušinius: išeina labai gražūs

Populiariame socialiniame tinkle „Tik Tok“ šiemet kaip niekada daug įvairiausių vaizdo įrašų, kuriuose namų šeimininkės dalinasi sumaniausiomis bei paprasčiausiomis gudrybėmis kaip namų sąlygomis neįdedant pernelyg daug pastangų galima nuspalvinti Velykų kiaušinius. Vienu jų pasidalino ir viena mama, kuri „Tik Tok“ platformoje nuolat dalinasi įvairiausiomis veiklomis, kuriomis galima užimti mažamečius vaikus.
131 2023-03-06

Daugelis ryžius verda neteisingai: darydami 1 klaidą rizikuojate savo sveikata

Paaiškėjo, kad daugelis neteisingai verda ryžius – pasirodo, milijonai žmonių rizikuoja savo sveikata, kartodami šią klaidą virtuvėje. Tiesą sakant, virimo proceso metu ant ryžių gali likti nuodingo arseno pėdsakų, kuris susikaupia ryžiuose jiems augant, rašo thesun.co.uk. Ši nuodinga medžiaga siejama su širdies ligomis, diabetu, vėžiu ir vystymosi problemomis, jos taip pat yra cheminiuose pesticiduose, kurie naudojami apsaugoti ryžių pasėlius nuo vabzdžių.
2023-02-09

Ragina valgyti šį produktą: naktį miegosite daug geriau

Ne visiems lengva užmigti, o kai kuriems žmonėms tai žymiai sunkiau nei kitiems. Tačiau, remiantis tyrimais, yra būdas užmigti greičiau nei per penkias minutes. Ir viskas priklauso nuo to, ką ir kada valgote. Vieno tyrimo duomenimis, valgant angliavandenius prieš miegą užmigsite greičiau, rašo express.co.uk.
2022-12-05

Perspėja dėl populiaraus produkto: sukelia mirtiną ligą

Rafinuoti grūdai padidina riebalų, vadinamų trigliceridais, kiekį kraujyje. Tai gali užkimšti kraujagysles ir padidinti koronarinės širdies ligos tikimybę. Tačiau Irano mokslininkai nustatė, kad sveiki grūdai gali sumažinti šią riziką. Tyrimas rodo, kad valgydami daug baltųjų ryžių ilgainiui širdžiai pakenkiame taip pat, kaip ir valgydami daug saldainių, rašo dailymail.co.uk.
2022-10-08

Išvirtus ryžius valgote kitą dieną? 1 klaida gali baigtis apsinuodijimu

Nors nėra nieko paprasčiau nei išsivirti daugiau ryžių vakarienei ir kitą dieną juos pasišildyti, ryžių likučiai gali būti itin pavojingi, įspėja NHS. Jei dar nežinojote, valgydami pašildytus praėjusios dienos ryžius, galite gana nemenkai apsinuodyti. Apsinuodijimą sukelia ne pašildymas, o tai, kaip ryžiai buvo laikomi po išvirimo.
88 2022-08-21

Sužavės net žalios žuvies skeptikus – traškių ryžių ir lašišos tartaro užkandis

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ vedėjas Gediminas Endriukaitis šį kartą palepino visus traškių gardėsių mėgėjus. Virtuvės šefas parodė, kaip pasigaminti itin paprastą traškių ryžių ir lašišos tartaro užkandį, kuris sužavės net nemėgstančius žalios žuvies.
2022-08-20
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų