• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja alyvuogių (graikiškos juodosios alyvuogės be kauliukų)
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • šiek tiek petražolių
  • 125 gramai ryžių
  • šiek tiek majonezo
  • 100 gramų sūris
  • 4 vienetai krabų lazdelių
  • šiek tiek prieskonių (Jūsų mėgiami)
  • šiek tiek kario

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja alyvuogių (graikiškos juodosios alyvuogės be kauliukų)
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • šiek tiek petražolių
  • 125 gramai ryžių
  • šiek tiek majonezo
  • 100 gramų sūris
  • 4 vienetai krabų lazdelių
  • šiek tiek prieskonių (Jūsų mėgiami)
  • šiek tiek kario

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti su kariu. Karį įdėti į vandenį su trupučiu druskos.
    Tada ryžiai gaunasi gražios gelsvos spalvos. Į keptuvę įdėti sutarkuotą morką ir supjaustytą česnako skiltelę ir su trupučiu aliejaus pakepinti, kol morkos taps minkštos.
    Tada į keptuvę ant morkų sudėti išvirtus ryžius ir suberti prieskonių. Išmaišyti ir dar šiek tiek pakepti.
    Į karščiui atsparų indą sudėti viską iš keptuvės. Ant viršaus užtepti majonezo, sudėti pjaustytas krabų lazdeles ir alyvuoges, užtarkuoti sūrį ir dėti 20 minučių į 180 C orkaitę. Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų