REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai gan paprastas graikiškas patiekalas, kuris populiarus Graikijoje. Vietoje kiaulienos galima naudoti ir kitą mėsą, kuri jums patinka labiau.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės nugarinės (be kaulo)
  • 500 mililitrų daržovių sultinio
  • 1 stiklinė ryžių
  • 100 mililitrų baltojo sauso vyno
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti kiaulieną gabaliukais. Ir dideliame puode įkaitinus aliejų apkepti, kol apskrus iš visų pusių.
  2. Suberti smulkintą česnaką ir kepti, kol suminkštės.
  3. Supilti vyną ir kaitinti, kol nugaruos. Supilti daržovių sultinį. Pridengti ir virti 30 min. Supilti citrinos sultis.
  4. Kitame puode išvirti ryžius. Patiekti su graikiškomis salotomis. Apibarstyti petražolėmis.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų