jautiena

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „jautiena“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „jautiena“.

Gurmaniški Gian Lucos mėsainiai nepaliks abejingų: naudoja 1 slaptą ingredientą

Šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ žiūrovams Gian Luca Demarco ne tik atskleis, koks yra tikros žemaitiškos jautienos skonis, bet ir kiekvieną suvilios itin gurmaniško skonio mėsainiais. Atsispirti bus beveik neįmanoma, o ir savaitgalio meniu taps aiškus…   Laidos vedėjas pakvies susipažinti su nedidele šeima, gyvenančia netoli Telšių. Čia jie ne tik patys augina jaučius, bet vėliau ir siūlo savo pagamintą produkciją.
2024-02-23

Nėščios milijonieriaus žmonos įgeidžiai šokiravo internautus: negalėjo patikėti, ko prašo

Besilaukianti mama pasidalijo savo prabangaus gyvenimo akimirkomis, kai ji keliauja į Las Vegasą, kad patenkintų savo ekstravagantiškus nėščiosios įgeidžius. Linda Andrade yra devintą mėnesį nėščia, o jos vyras milijonierius Ricky nuskraidino ją iš Dubajaus į Las Vegasą, kad ji pasimėgautų ikrais, japoniška Wagyu A5 jautiena ir nusipirktų deimantų.
2024-01-12

Šis užkandis per Naujuosius nuo stalo dings pirmas: išbandykite

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco ir TV3 laida „La maistas“ su žiūrovais šiemet sveikinasi jau paskutinį kartą. O koks Naujųjų sutikimas be draugų ir skanaus maisto? Gian Luca į savo namus pasikvietė bičiulę Inetą Stasiulytę ir pasidalino gardaus jautienos tartaro receptu – jis puikiai tiks Naujųjų stalui. I. Stasiulytė ne tik atsiraitojusi rankoves gamino kartu su virtuvės šefu, bet ir papasakojo įdomių asmeninio gyvenimo istorijų.
2023-12-31

Šis troškinys sužavės visą šeimą: receptą verta turėti

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca pasidalino šildančio ėrienos ir jautienos troškinio receptu. Šįkart virtuvės šefas su visa komanda vyko į prie pat Latvijos sienos esantį ūkį, kuriame Jūrio ir Kristinos šeima jau daugybę metų augina avis. Netoli Biržų esančiu avių ūkiu rūpinasi šeima – Jūris ir Kristina.
2023-12-11

Šiaulių įkvėptas jautienos išpjovos kepsnys: skonį praturtins išskirtinis padažas

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė Saulės miestą Šiaulius. Įkvėpti šio miesto įspūdingų vaizdų vedėjai žiūrovams paruošė skonių kupiną jautienos išpjovą su šokolado padažu.
2023-07-01

Šiuos makaronus pamils visa šeima: sužavės nuo pirmo kąsnio

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart jis pagamino kreminę pastą su jautiena azijietiškai.  Nors lankėsi Anykščiuose, kur susitiko su Valdemaru Juška, su broliu šiltnamiuose auginančiu braškes, tačiau pakvietęs į virtuvę nustebino ne tik patiekalais su lietuvių pamiltomis braškėmis.
2023-05-30

Atskleidė tobulo jautienos steiko receptą: skonis nukels į tolimąją Argentiną

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ ir toliau kviečia į gardžiausią kulinarinę kelionę, kuri šįkart nunešė į tolimą pasaulio kampelį – Argentiną. Šios šalies skonius galite susikurti namuose – Gian Luca parodė, kaip pasigaminti argentinietišką steiką su čimičiuri padažu.
2023-05-15

Kas slypi už mėsos žymėjimo: geriau rinktis kaimišką, be antibiotikų ar natūralią?

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) jau ne vienerius metus ragina mažinti antibiotikų vartojimą – žmonės darosi jiems vis atsparesni ir tai tampa didėjančio visuomenės sergamumo, nesėkmingo gydymo ir net mirties priežastimi. Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, šį atsparumą didina ne tik neatsakingas antibiotikų vartojimas susirgus – tai gali daryti ir maistas, kurį valgome. Todėl PSO savo rekomendacijas teikia tiek medikams, tiek maisto, ypač mėsos, gamintojams.
2023-04-28

Taip kepto varškės sūrio dar neragavote: skonis maloniai nustebins

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca svečiavosi pas „Lilės sūrio“ įkūrėją Lilę, kuri supažindino su sūrių gamybos procesu, o šefas pagamino grilyje keptą varškės sūrį su jautiena. Lilė pasakoja, kad pasirinko geriausią darbą – sūrių ūkyje.
2023-04-17

Šis jautienos kepsnys sužavės nuo pirmo kąsnio: valgysite pasigardžiuodami

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą, bet ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį jautienos kepsnį su kreminiu žolelių padažu. Sekmadienį virtuvės šefas lankėsi Šakių rajone, Gelgaudiškyje, kur kartu su laidos viešnia Irma vaikščiojo po Gelgaudiškio dvaro apylinkes.
2023-04-04
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų