Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 5 vienetai rozmarino (šakelės)
- 900 gramų jautienos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinkite česnaką.
Rozmariną susmulkinkite (geriausiai tinka šviežias).
Jautienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir česnaku.
Apiberkite rozmarinu ir užpilkite aliejumi.
Marinuokite apie 2-4 val.
Kepkite griliuje ar ant laužo.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 5 vienetai rozmarino (šakelės)
- 900 gramų jautienos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinkite česnaką.
Rozmariną susmulkinkite (geriausiai tinka šviežias).
Jautienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir česnaku.
Apiberkite rozmarinu ir užpilkite aliejumi.
Marinuokite apie 2-4 val.
Kepkite griliuje ar ant laužo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą