Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai morkų
- 500 gramų jautienos (šonkauliai)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 100 gramų burokėlių (marinuoti)
- šiek tiek žalumynų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porcijomis supjaustyti šonkauliukus ir 20-30 min kepti 200 C orkaitėje. Iškeptus šonkauliukus sudėti į puodą, supilti vandenį, suberti druską, pipirus, lauro lapelį ir ant silpnos ugnies virti kol mėsa suminkštės. Išvirusius išgriebti, sultinį perkošti. Jau perkoštą sultinį uždėti virti, sudėti morkas ir 10 min pavirti, tada sudėti bulves, burokėlius ir dar pavirti 15 min. Prieš nukeliant sudėti šonkauliukus, džiovintus prieskoninius žalumynus. Valgyti su grietine.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai morkų
- 500 gramų jautienos (šonkauliai)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 100 gramų burokėlių (marinuoti)
- šiek tiek žalumynų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porcijomis supjaustyti šonkauliukus ir 20-30 min kepti 200 C orkaitėje. Iškeptus šonkauliukus sudėti į puodą, supilti vandenį, suberti druską, pipirus, lauro lapelį ir ant silpnos ugnies virti kol mėsa suminkštės. Išvirusius išgriebti, sultinį perkošti. Jau perkoštą sultinį uždėti virti, sudėti morkas ir 10 min pavirti, tada sudėti bulves, burokėlius ir dar pavirti 15 min. Prieš nukeliant sudėti šonkauliukus, džiovintus prieskoninius žalumynus. Valgyti su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą