2018 metų vasario 16 diena

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2018 metų vasario 16 diena“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2018 metų vasario 16 diena“.

Policija perspėja: kas bandys trukdyti Vasario 16-osios minėjimą, gaus baudų

Radikalai, propagandistai ir tiesiog valdžia nepatenkinti žmonės toliau agituoja rinktis ir per Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – Vasario 16-ąją – nušvilpti kalbą sakysiantį profesorių Vytautą Landsbergį. Minėjimo organizatoriai sako, kad kalbos atšaukti nė nesvarsto, bet rūpinasi, kad įgarsinimas būtų toks, jog jo negalėtų perrėkti protestuotojai. Vis tik internete protestuoti besiruošiantieji jau pataria ir ką su savimi pasiimti, kad pavyktų sukelti kuo didesnį triukšmą.

Šimtmečio renginiai prasidėjo, bet finansavimas planuojamas „šakėmis ant vandens“

Liepos 6 dieną prasidėjo pirmasis masinis Lietuvos šimtmečio minėjimo renginys. Jo programa, palikta buvusios vyriausybės, buvo ilgai derinama ir taisoma. Tačiau ir dabar, iki 2018 metų liekant pusei metų, finansavimo klausimas ir toliau yra neaiškus. Naujojoje programoje yra suplanuota apie 400 renginių. Tačiau atsisakyta infrastruktūros projektų, kurie buvo suplanuoti anksčiau. Visa programa dabar yra padalinta į tris dalis: Kurk, švęsk ir pažink.
Aktualijos 2017-07-09
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų