Kartas nuo karto išgirstu, kad mano receptai per sudėtingi (t.y. užimantys daug laiko) ir todėl mažai pritaikyti kasdieninei virtuvei.
Nors man taip neatrodo, nes tikrai nesėdžiu po tris valandas virtuvėje, bet į pastabas reikia atsižvelgti. Ta proga laikas nuo laiko įmesiu kokį "tinginių virtuvės" receptuką.
2 porcijoms reikės:
2 saujų bele kokių salotų
1 trumpavaisio arba 0,5 ilgavaisio agurko
1 svogūno
1 indelio koncervuotų tuno salotų skardinėje (ne aliejuje, savo sultyse)
Druskos, pipirų
Jei naudojate gūžines salotas, jas susiplėšome, nulupame ir supjaustome agurką, žiedais supjaustome svogūną. Išverčiame visą tuną su daržovėmis (esu mėginusi su tuno meksikietiškomis salotomis ir su exotic). Permaišome, pasūdome ir paskaniname pipirais. Valgome su paskrudinta duona.
Ugnė