• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Receptas nėra labai įspūdingas, tačiau sekmadienio pietums visai tinka.

Reikės:

600 g lašišos

4 šaukštų tarkuoto "Džiugo" sūrio

2 šaukštų džiuvesėlių

morkų

cukinijos

baklažano

keletą skiltelių sutrinto česnako

sviesto

REKLAMA
REKLAMA

daržovių proporcijos naudojamos pagal skonį ir išteklius.

Gaminimas taip pat paprastas. Lašišą supjaustom gabaliukais [smagiau, kai yra naudojama filė], apvoliojam žuvies prieskoniuose ir apkepam keptuvėj su aliejum.

REKLAMA

Vėliau žuvytę sudedam į formą, kurioje kepsim. Sviestą, sūrį ir džiuvėsėlius sumaišom ir dedam ant žuvytės. Viską kepam 190° C orkaitėj kol paruduoja.

Garnyrui daržoves supjaustom ir viską troškinam keptuvėj su nedaug vandens ir keliom skiltelėm susmulkinto česnako.

Patiekiam su ryžiais.



Skanaus!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų