• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reikia džiaugtis ir išnaudoti tai, kad Lietuvoje apstu puikių grybų. Reaguodama į grybų sezono pasiūlą, gaminu iš voveraičių.

REKLAMA
REKLAMA

2 porcijoms reikės:

2 didelių arba 3 mažų kiaušinių

4 šaukštų pieno

Saujelės svogūnų laiškų arba svogūno

1 stiklinės nuvalytų voveraičių

1 šaukšto aliejaus

Pluoštelio krapų, druskos, pipirų

Į keptuvę įpilame aliejų, suberiame svogūnus ir voveraites. Pakepame ant vidutinės ugnies 3-5 minutes. Kiaušinius išplakame šakute su pienu ir supilame į keptuvę. Dar sumažiname ugnį, uždengiame ir kepame, kol kiaušiniai sutištės. Pabarstome krapais, druska ir pipirais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų