Šis receptas pakeis jūsų požiūrį tiek į lietinius, tiek į blynelių padažą.
Ingredientai:
12 šparagų 7,5 cm ilgio gabaliukais (Šparagai)
2 vidutinio dydžio morkos, supjaustytos ilgais šiaudeliais
2 svogūno laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabaliukais
3 šaukštai pirktinio padažo
1 šaukštas apelsinų arba ananasų
1 tarkuoto šviežio imbiero
5 kiaušiniai
puodelio vandens
1 šaukštas aliejaus
Gaminimas:
1. Dideliame puode virkite šparagus, ir svogūnų laiškus nedideliame truputį pasūdyto vandens kiekyje minutes arba kol daržovės išvirusios; nusausinkite.
2. Tuo tarpu padažui inde sumaišykite saldžiarūgštį padažą, ir imbierą; atidėkite.
3. Kiaušinių lietiniams kiaušinius su vandeniu, kol išsimaišys, bet ne iki 20-25 cm diametro keptuvėje 1 šaukštelį aliejaus. Įpilkite 1/2 puodelio kiaušinių mišinio. virš vidutinės ugnies nemaišydami, mišinys nusės ant šonų ir dugno. Naudodami mentelę, pakelkite ir apverskite dalinai iškeptą kiaušinių Apkepkite dar šiek tiek. tą patį iškepdami dar du lietinius.
4. Į kiekvieno lietinio vidurį po 2 šaukštelius padažo. daržovių sudėkite į ant lietinio ketvirčio. Sulenkite lietinį uždengdami daržoves, tada sulenkite kartą. Patiekite su likusiu
Gaminimo 30 min.