• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ruduo – grybų metas! Jei savaitgaliui važiuosite pagrybauti ir rasite gražuolių baravykų, tai siūlome su jais pasigaminti skanų skrebutį. Verta išbandyti!

REKLAMA
REKLAMA

Pagaminimui reikės:

4 baltos duonos riekės

2 česnako skiltelės

2 šaukštai sviesto

Pagal skonį druskos

Šviežiai maltų juodųjų pipirų

5 švieži baravykai

Kiaušinis

2 šaukštai tarkuoto sūrio

Šaukštas grietinėlės

Saujelė smulkintų petražolių

REKLAMA

Gaminimas:

Česnakus nulupkite, perpjaukite per pusę ir skiltelėmis įtrinkite duonos riekutes. Tada duoną kelias minutes paskrudinkite.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su grietine, smulkintu kiaušiniu, kapotomis petražolėmis ir aptepkite duonos riekutes.

Baravykus nuvalykite, supjaustykite plonyčiais griežinėliais ir trumpai paskrudinkite svieste.

Ant sūrio mase apteptų duonos riekučių dėkite po šaukštelį keptų baravykų, suberkite likusį sūrį ir dar kelias minutes paskrudinkite vidutinio karštumo orkaitėje. Patiekalą patiekite papuoštą petražolių ar krapų šakele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų