• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai pati neturiu vaikų ir retai tenka su jais bendraut, sunkiau ir įsivaizduoti, ką jie mėgsta, kaip ruošti maistą jiems ir ką apskritai vaikai valgo :)) bet dėl vieno, manau, nesuklysiu: jiems svarbu, kaip maistas atrodo, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA

Todėl šiai "Vaikų šventė" savaitei, maniau, nieko ir nesugalvosiu. Bet prisiminiau šaunų ir labai paprastą [turbūt daugelio net ne kartą bandytą] receptėlį- spalvoti vėrinukai. Per visas šventes labai greitai dingstantys nuo stalo. Ir juos aš gaminu iš:

REKLAMA

vaisių [gali būti kivi, melionas, vynuogės, braškės - pagal norus ir galimybes]

citrinos

mocarela sūrio [perku mažais rutuliukais - labai patogu verti ant smeigtuko]

marmeladinių saldainių

O čia jau viskas paprasta: vaisius supjaustom nedideliais gabaliukais, taip pat supjaustom citriną ir marmeladinius saldainius, ant smeigtukų veriam pakaitomis vaisių gabaliuką, sūrio rutuliuką, citrinos gabaliuką ir gabaliuką marmeladinio saldainio. Puikūs, tarpusavy derantys kontrastai: vaisių gaivumas, saldainio saldumas, citrinos rūgštumas ir mocarela sūris, suteikiantys lyg ir kokio užbaigtumo skoniui.

Paragaukit!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų