Visų laikų raganos žinojo, jog esama ryšio tarp mitybos ir jaunatviškos energijos, seksualumo, sėkmės. O pasinaudojus magija savo virtuvėje galima paruošti išties stebuklingų patiekalų!
Kad pasinaudotų stebuklingu receptu, kiekvienas, nepriklausomai nuo jo Zodiako ženklo, turi atlikti tam tikras apeigas – pagaminti magnetinį vandenį, kurio pagrindu bus gaminami magiškieji patiekalai. Toks vanduo gali tapti ir puikiu magiškų receptų papildymu, sustiprindamas, užtvirtindamas ir stimuliuodamas stebuklingąsias patiekalo savybes.
Magnetinis vanduo daromas taip:
5 minutes palaikykite rankas po šalto vandens srove.
Tada į 3 stiklines pripilkite vandens iš čiaupo, pastatykite jas priešais save, 15 cm atstumu viena nuo kitos, ant energetiškai neutralaus paviršiaus (tam tiks marmuras, porcelianas, keramika ar kita panaši medžiaga).
Šaltu vandeniu nuplautas rankas nusišluostykite rankšluosčiu ir 2 minutes patrinkite vieną į kitą. 15 minučių palaikykite kairę ranką virš kairiosios stiklinės 5 cm atstumu. Tada kairę ranką nuleiskite, dešinę pakelkite virš dešiniosios stiklinės ir vėl palaikykite 15 minučių. Viduriniosios stiklinės nelieskite, ji bus savotiškas etalonas.
Baigusi magnetinimo procedūrą galite įsitikinti, jog vanduo pakeistas. Paragaukite jo iš dešiniosios stiklinės. Skonis turėtų būti kiek salstelėjęs, su vos juntamu metalo prieskoniu. Kairiojoje vanduo turėtų būti prėskas, neskanus, tarsi užsistovėjęs.
Sumaišykite šių abiejų stiklinių vandenį ir naudokite gamindama patiekalus. Patiekaluose naudojamas toks vanduo leis valgančiajam greitai atgauti prarastas jėgas, sustiprins maiste slypinčių magiškų jėgų poveikį.
Meniu Zodiako gurmanams
Ką mėgsta medžiotojai? Žinoma, mėsą! Okultinėje filosofijoje su medžiokle ir ugnimi visų pirma siejamas Avinas. Pasak seniausio magijos šaltinio, Kabalos, pažadinti šio Zodiako ženklo aistrą visai nesunku. Tereikia magnetiniame vandenyje patroškinti nemažą mėsos gabalą. O štai mišrainės, paštetai, daržovių užtepėlės ir panašus maistas veikia atvirkščiai – atima Avino jėgas, menkina jo sėkmės potencialą.
Vieni didžiausių Zodiako gurmanų (antrieji po Vėžio) – Jaučiai. Jie mėgsta pavalgyti. Ne paprasčiausiai „numarinti kirminą“, o papuotauti sočiai ir gardžiai. Pats skaniausias gardėsis jiems – blynai ir pyragai. Alchemine prasme šie patiekalai sietini su tikslu, pasiektu įveikus įvairias kliūtis. Todėl puikus ritualas Jaučiams – sugalvoti norą ir į tešlą įmaišius magnetinio vandens išsikepti blynų ar pasidaryti virtinių, bandelių su įdaru.
Dvyniai valgys tai, ką jiems pasiūlys, ir rinksis tai, kas suvalgoma greitai – pavyzdžiui per 15 minučių pertraukėlę. Šio ženklo žmonėms vertėtų atkreipti dėmesį į sumuštinius. Būtent jie (ne tik pagal žvaigždes, bet ir vadovaujantis magijos paslaptimis) savyje sintezuoja laimės ir sėkmės energijos pritraukimo jėgas. Užtai sriubos, salotos, susidedančios iš daug produktų, Dvyniams nerekomenduojamos.
Kaip vandens ženklas Vėžiai noriai atiduoda duoklę jūros gėrybėms – austrėms, midijoms, omarams. Tačiau magijos žinovai tvirtina, kad šiems žmonėms daugiausia sėkmės atneš vyšnių pyragas. Be abejo, užmaišytas su magnetiniu vandeniu.
Kabala ir astrologija Liūto ženklą sieja su Ispanija. Vienas mėgstamiausių šios šalies žmonių patiekalų – paelja. Ji tiesiog pakeri savo didybe: kartais keptuvė, kurioje gaminamas šis patiekalas, būna net kelių metrų skersmens! Nenuostabu, kad gaminant Liūtui skirtus magiškus patiekalus dydis – vienas svarbiausių kriterijų. O apskritai gaminant maistą šio ženklo atstovams reikėtų jį kuo mažiau smulkinti – tai Liūtams tik į naudą!
Mergelės nuolat rūpinasi sveiku gyvenimo būdu, todėl magine prasme sėkmingiausias pasirinkimas – švieži vaisiai, daržovės ir salotos iš įvairiausių jų kombinacijų. Ypatingų galių šiam ženklui suteikia ananasai. Jie ne tik efektyviai degina riebalus, bet ir atveria pinigų, sėkmės prekyboje ir versle kanalus. Kad ši sėkmė neaplenktų, rekomenduojama ananaso valgyti bent kartą per savaitę, mintimis susikoncentravus į jums reikiamą situaciją. Svarbi sąlyga – tyla valgio metu.
Svarstyklėms pietūs – visas ritualas, kurio metu būtina laikytis griežtų taisyklių. Tiek magijos, tiek Kabalos tiesose šis ženklas atstovauja Angliją. O čia bendravimas prie stalo ne mažiau svarbus nei tai, kas ant to stalo padėta. Energetiškai stipriausias maistas Svarstyklėms – salotos iš kriaušių ir obuolių. Jeigu jas gaminant Svarstyklių ženklo atstovas sugalvos kokį norą – daug vilties, kad šis noras išsipildys per savaitę.
Skorpionui maistas – tik priemonė palaikyti gyvybinėms funkcijoms. Šie žmonės nelinkę iš maisto daryti kulto. Galingiausias energetinis produktas jiems – grybai. Tai ne tik maistingas augalas. Skorpionams jie dovanoja sėkmę, valdžią ir pinigus.
Šauliai dievina kulinarinius eksperimentus. Idealu jei jiems skirti patiekalai bus ypatingi, stebinantys netikėtais deriniais, kažkas, ką sunku net įsivaizduoti, nestandartiški, tarsi metantys iššūkį tiek virėjui, tiek valgytojui. Ne veltui su Šauliais siejamos tokios šalys, kaip Meksika, Gruzija, Peru.
Ant Ožiaragio stalo paprastai netrūksta žuvies. Sveikas pasirinkimas. Nors daugiausiai energijos resursų jam suteikia vaisiai ir daržovės.
Vandeniai prie stalo, kaip ir apskritai gyvenime, nėra kaprizingi ir išrankūs, jie išsiskiria pažiūrų platumu, demokratiškumu. O energetiškai maistingiausias produktas jiems – žirniai.
Žuvys, kaip ir Ožiaragiai, pirmenybę teikia žuvies ir jūros gėrybių patiekalams. Nors „teisingiausias“, t.y. labiausiai rekomenduojamas produktas joms būtų daržovės – nesvarbu, ar šviežios, ar sūdytos, ar troškintos. Pakaks kad jos bus valgomos keletą kartų per savaitę, ir Žuvys ims energetiškai traukti prie savęs reikalingus žmones, prisivilios sėkmę bet kokiuose pradėtuose darbuose.