• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuos blynelius planavau išbandyti jau šimtą metų, bet vis neprisiruošdavau. Todėl labai nudžiugau, vakar likus stiklinei pasukų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, manieji buvo kiek paprastesni ir sveikesni, nes nedėjau cukraus ir sviesto. Nors turiu prisipažinti, kad jų persivalgiau, o tai labai nesveika :)

REKLAMA

2 porcijoms reikės:

1 stiklinės pasukų

1 stiklinės miltų

1 kiaušinio

2 šaukštų aliejaus

1 šaukšto vanilinio cukraus

0,5 šaukštelio malto imbiero

2 šaukštų kokosų drožlių

Kiaušinį išsukame su vaniliniu cukrumi, įmaišome pasukas, kokoso drožles, imbierą. Po truputį įmaišome miltus ir 1 šaukštą aliejaus. Tefloninę keptuvę patepame likusiu aliejumi ir ant nedidelės ugnies kepame blynelius. Prie jų galima pasidaryti labai skanų užpilą - susipjaustyti apelsiną ar kitą vaisių, užkaisti ant nedidelės ugnies, įmaišyti šaukštą medaus, išspausti šiek tiek citrinos sulčių. Galima įberti žiupsnelį kiniško 5 pipirų mišinio. Viską pakaitinti kelias minutes pamaišant ir užpilti ant blynų.

Ugnė

Mėgstate gaminti? Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su Balsas.lt skaitytojais? Siųskite receptus rubrikos redaktorei adresu [email protected], ir jie bus paskelbti portale Balsas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų