• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

Baltasis Šokoladas,  100 gramų

Grietinėlė, 200 mililitrų

Varškė, 250 gramų

Cukraus pudra, 50 gramų

Gaminimas:

Šokoladą ištirpiname ir paliekame atvėsti. Gerai išplakame grietinėlę. Į ją atsargiai įmaišome varškę (ji turi būti švelni, ne grūdėta). Atvėsusį, bet dar skystą šokoladą pilame į grietinėlės ir varškės masę, beriame persijotą cukraus pudrą ir viską išmaišome. Kelioms valandoms paliekame šaltai. Prieš valgant papuošiame mėgstamais vaisiais ar uogomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų