1. „Mozzarella“ sūris
Šiame sūryje gausu gerosios amino rūgšties, kuri organizmui suteikia sotumo pojūtį. Vis dėlto maistinės medžiagos labai greitai išsisklaido, todėl pasidarę salotas su šiuo sūriu jausitės sočiais, bet ir neskaudės pilvo.
Teigiama, kad prieš miegą negalima valgyti mažiausiai tris valandas, tačiau ir paskutinis patiekalas, užkandis negali būti sotus, sunkus, kaloringas. Būtent todėl salotos su šiuo sūriu būtų puikus išsigelbėjimas ir ramaus miego garantas.
2. Lašiša
Tikriausiai nereikia stebėtis, kad lengva lašiša žymiai geriau tinka nei sunki raudona mėsa. Lašišoje taip pat gausu omega-3 riebalų rūgščių, o neseniai atliktas tyrimas parodė, kad būtent lašiša žmonėms padėjo miegoti beveik valandą ilgiau ir skatino pabusti net septyniais kartais mažiau.