REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Vytenis ir Justina Partikai,akimirka iš Ingos Žuolytės vestuvių, Elena ir Vytautas Karaliai (tv3.lt fotomontažas)

2020-ieji buvo tikrai neeiliniai metai, privertę sustoti. Dėl to „palaukti“ kartais teko net meilei. Vis dėlto šiais metais įvyko ir daugybė įsimintinų bei gražių vestuvių, sulaukusių daug dėmesio tiek žiniasklaidoje, tiek ir įvairiuose forumuose.

26

2020-ieji buvo tikrai neeiliniai metai, privertę sustoti. Dėl to „palaukti“ kartais teko net meilei. Vis dėlto šiais metais įvyko ir daugybė įsimintinų bei gražių vestuvių, sulaukusių daug dėmesio tiek žiniasklaidoje, tiek ir įvairiuose forumuose.

REKLAMA

Jei 2019 metus vadinome skyrybų metais, šiuos drąsiai galime vadinti meilės!

Vienos daugiausiai dėmesio sulaukusių vestuvių šiais metais buvo nuomonės formuotojos Ingos Žuolytės ir jos mylimojo Adomo. Pora žiedus sumainė vasaros viduryje. Šventėje apsilankė daugybė garsių svečių, tarp jų – ir tuo metu neseniai apie nėštumą paskelbusi Karolina Meschino ir jos mylimasis Dominykas Ježerys-OG Version.

Pritrenkiančiai atrodanti Inga buvo pasipuošusi įspūdinga vienos žinomiausių Lietuvos dizainerių – Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės prekės ženklo „MAS 924“ kurta suknele, o makiažą patikėjo savo ilgametei vizažistei Kamilei Matkevičienei.

REKLAMA
REKLAMA

Net ir praėjus keliems mėnesiams, Inga vestuves prisimena kaip šiandien. „Pati visa šventė buvo labai įsimintina, viskas praėjo labai sklandžiai, kompanija buvo labai smagi. Nė neišskirčiau labiausiai įstrigusio dalyko, nors, turbūt, sentimentaliausias buvo pačios priesaikos sakymas bažnyčioje, kuris privertė mane graudintis ir pačią. Kaip tik su kompanija neseniai žiūrėjome vestuvinio filmo peržiūrą, būtent tuo momentu, kai buvo rodoma priesaika, ir vėl susigraudinau. Man tai – jautriausias vestuvių momentas“, – kalbėjo ji.

REKLAMA

Tiesa, Ingos vestuvės tapo vienos labiausiai aptarinėjamų – kai kurie kritikavo tai, kad daugybė svečių nuolat įvykius bandė užfiksuoti telefonu, vadino tai nepagarba. Vis dėlto pati Inga praėjus kelioms dienoms po šventėms davė ir savo komentarą. „Galiu nuraminti, jog, priešingai, jaučiau tik pagarbą iš susirinkusių svečių, nes iš patirties žinau, jog žmonės daugiausiai turinio į soc. tinklus kelia tada, kai jiems patinka tai, ką mato, ir jaučiasi laimingi, o aš tik džiaugiuosi, jog pati beveik nepraleidusi laiko telefone turėsiu tiek turinio prisiminimams“, – tąkart sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad Inga ir Adomas augina sūnelį Gabrielių, o visai neseniai žinoma pora paskelbė, kad laukiasi ir antrosios savo atžalos.

Įspūdingas vestuves paplūdimyje iškėlė ir stilistė Viktorija Šaulytė bei jos mylimasis kovotojas Julius Mocka. Tiesa, būtent prastėjant situacija dėl koronaviruso staigiai pakoregavo ir jų šventės planus. Viktorija ir Julius būtinai norėjo tuoktis ant jūros kranto. Boho – tokia buvo vestuvių tema, o juos sutuokė vyriausioji Lietuvos krivė Inija. 

Ceremonija, kaip ir pati puota, vyko Preiloje, vis dėlto anksčiau pora norėjo šventę iškelti net ne Lietuvos paplūdimyje.  „Vestuvių savaitė mums buvo nereali – paaiškėjus, kad atvykę į Latviją turėsime saviizoliuotis, per dieną privalėjome pakeisti tuoktuvių vietą. Būtent kaimyninėje šalyje iš pradžių norėjome švęsti, bet... Vestuvių planuotoja Gintarė ir rado kitą tinkamą mums vietą, ir viską į ją perkėlė“, – sakė V. Šaulytė-Mockė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad pora susipažino projekte „2 Barai“, o susituokė po 4 metų draugystės. „Galiu pasakyti tai, kad širdis man iškart pasakė, jog Julius bus man vyras. Iškart buvo kažkoks impulsas – manau, kiekviena moteris žino tą signalą, kurį paduoda širdis. Gavusi šį signalą supratau, kad šis žmogus bus mano gyvenimo partneris“, – dabar, jau ištekėjusi už J. Mockos, laidoje „Pasaulis pagal moteris“ atviravo Viktorija.  

Spalio 3-iąją aukso žiedus sumainė ir lietuviškąja Kardashian praminta realybės šou žvaigždė Justina su mylimuoju Vyteniu Alex Partiku.

Justina vėliau naujienų portalui tv3.lt pasakojo, kad prieš vestuvių ceremoniją jautėsi itin ramiai. Ji tvirtai žinojo, kad nori tapti Vytenio žmona. „Prieš vestuves buvau labai rami. Visai nejaučiau jaudulio. Visi stebėjosi manimi, tačiau vis sakiau, kad man tai ne pirma santuoka ir aš esu visiškai rami. Žinojau, kad lauks prie altoriaus ir niekur nepabėgs. Vos tik išvydau jį, supratau, kad neklystame. Jis mano jaudulį moka nuraminti žvilgsniu“, – sakė ji.

REKLAMA

Tiesa, visai neseniai Justina atskleidė paslaptį, kurios daugelis svečių per vestuves dar nežinojo. „Sužinojau prieš mergvakarį, prieš vieną didžiausių savo gyvenimo švenčių, taip, kad atšvenčiau labai ramiai, paslapčia gerdama nealkoholinį vyną. Manau, kai kuriems svečiams dabar bus nuostaba, bet dauguma iškart įtarėt, kad kažkas ne taip, negi ne?Sužinojus, kad mums vėl pavyko… Manyje iškart buvo didžiulė baimė. O kas, jei vėl pasikartos nesėkmė? O kas, jei vėl kažkas negerai? Kaip bus su salonu, kurį planavome atidaryti šiemet… Tačiau viskas susidėliojo į vietas“, – neseniai socialiniuose tinkluoase rašė Justina omenyje turėdama faktą, kad kiek anksčiau buvo išgyvenusi persileidimą.

REKLAMA

Vasarą įspūdingas vestuves su daug garsių svečių iškėlė ir Laura bei Šarūnas Mazalai. Tiesa, pora oficialiai vyras ir žmona yra jau 5 metus, tačiau tik šią vasarą galiausiai ryžosi ir bažnytinei santuokai. 

Laura laidoje „Pasikalbėkim“ žurnalistai Renatai Šakalytei-Jakovlevai pasakojo nesigailinti, kad prie altoriaus žengė jau gimus vaikams – atvirkščiai, pasak jos, buvo ypač gera matyti, su kokiu susidomėjimu vyresnėlės dukros stebėjo ceremoniją, kaip gyrė mamos suknelę. 

„Mes turėjome labai gerą progą paaiškinti vaikams ką darome, kodėl mums tai svarbu, kokią prasmę turi priesaika bažnyčioje. Kad tai nėra tik gražių suknelių demonstravimas ar parodomoji akcija. Savo ruožtu rodome ir pavyzdį, koks gėris yra dviejų žmonių nuoširdi meilė, kaip svarbu sprendimus priimti atsakingai. Labai tikiuosi, kad mūsų santuokos cereminijos akimirkos išliks vaikų širdyse kaip vienas šviesiausių prisiminimų apie tėvų meilę,“ – šypsodamasi sako Laura.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad Laura ir Šarūnas augina 3 vaikučius: dvi dukrytes ir jaunėlį sūnų.

Liepos mėnesį ištekėjo ir garsi plaukų stilistė Margarita Jakučinskaitė bei jos mylimasis, fotografas Mantas Kubilinskas.

Žinia apie poros vestuves socialiniuose tinkluose pasidalijo ne ką mažiau žinoma M. Jakučinskaitės sesuo, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, kuri aprašė ir neeilines vestuvinės sesers suknelės istoriją. 

„Mano sesė šiandien išteka. Atėjo vakar į „Tiulio Fėją“ išsirinkti baltos vestuvinės suknelės, bet išėjo su rožine. Ji niekada neieško standartinių sprendimų. Tokia mūsų šeima: sesutės ir mamytė“, – socialiniame tinkle rašo V. Jakučinskaitė. 

REKLAMA

Rugsėjį sostinėje amžiną meilę vienas kitam prisiekė „Power Hit Radio“ laidų vedėja Elena Jančiukaitė ir jos mylimasis Vytautas Karalius. Kaip juokėsi pati Elena, augdama visuomet svajojo būti princese, tačiau, kad gyvenimas lems tai, jog po vestuvių taps Karaliene, ji nė nenutuokė.

Tiesa, netrukus pora minės ir kitą gražią datą, mat praėjusiais metais, tarpšventiniu laikotarpiu, Vytautas priklaupė ant kelio ir uždavė lemtingąjį klausimą Elenai – ar ši sutiks būti jo žmona?

Vytautas Eleną tąkart pakvietė kavos, tačiau kuo visa tai baigsis, žinoma radijo laidų vedėja tikrai negalėjo nuspėti. „Vaikščiojome senamiesčiu, tačiau žadėtosios kavos – kaip nebuvo, taip nebuvo. Nesupratau, kodėl Vytautas jos nebenorėjo. Sustodavau prie kiekvienos kavinės, tačiau jis vis atsisakydavo... Galiausiai priėjome prie Katedros, tačiau jis pasiūlė dar užsukti į Bernardinų sodą. Bevaikščiodami tiesiog pradėjome prisiminti savo pirmąjį pasimatymą, kuris būtent ten ir įvyko. Daug juokėmės, kalbėjome ir dalijomės prisiminimais, kai vieną akimirką, atsisukusi atgal pamačiau jį klūpintį ant vieno kelio“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA

Paskutinėmis vasaros dienomis su mylimuoju Justu Uža susituokė ir TV3 žinių vedėja, Patricija Babrauskaitė. Daugiau nei dešimt metų pažįstamą porą sujungė meilė sportui, o ir jų medaus mėnesis buvo skirtas ne tik vienas kitam, bet ir šiam juos vienijančiam hobiui.

Ne vienai merginai tikru galvos skausmu tampa ir vestuvinės suknelės paieškos, vis dėlto čia Patricijai į pagalbą atskubėjo jau ne vieną žinomą moterį svarbiausiai gyvenimo šventei papuošusi dizainerė V. Jakučinskaitė.

„Manau, kad padariau pakankamą žvalgybą šiuo klausimu, todėl galiausiai, atvykusi į „Tiulio fėją“ pajaučiau, kad tai ta vieta, kurios man reikia. Ne paslaptis, kad grožio industrija nėra pati žinomiausia man sritis, kai esu sporto žurnalistė, tad klioviausi labiau nuojauta ir kitų rekomendacijomis. Drabužių dizainerė Viktorija Jakučinskaitė tikrai padėjo įgyvendinti mano viziją – turėjau ne vieną įdomų pokalbį, kuris atvėrė šios srities subtilybes“, – džiaugėsi P. Babrauskaitė.

Ne ką mažiau išskirtinai atrodė ir jaunikis. „Justas ceremonijos metu vilkės karininko uniformą, nes turi tokią privilegiją ir nusprendė ja pasinaudoti. Jis – vyresnysis leitenantas pagal laipsnį. O vakare persirengs į kitą oficialų kostiumą“, – dar prieš vestuves pasakojo Patricija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų