REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
Miniteve (nuotr. TV3)

Antradienį 23:55 per TV3 ir 01:10 per TV3 Play – serialas „Perėja“. „Nojus“ – slaptas projektas, kurio metu mokslininkai atlieka eksperimentus su pavojingu virusu.

2

Antradienį 23:55 per TV3 ir 01:10 per TV3 Play – serialas „Perėja“. „Nojus“ – slaptas projektas, kurio metu mokslininkai atlieka eksperimentus su pavojingu virusu.

REKLAMA

Panaudojant šį virusą gali būti išrasti vaistai, padėsiantys įveikti visas ligas arba... jei kas nors nepavyks, yra tikimybė, kad žmonija atsidurs pavojuje. Maža, neturinti artimųjų mergaitė Emi įtraukiama į medicinos eksperimentą. Į tyrimų centrą ją atvežti paskiriamas federalinis agentas Bredas Volgastas. Tačiau agentas, nujausdamas kažką negero, nusprendžia mergaitės į tyrimų centrą nevežti. Jie tampa bėgliais, kurių laukia kova su teisėsauga bei eksperimentą vykdančiais mokslininkais.

Per TV6 15.00 val. veiksmo serialas „Kobra 11“. Sudėtingos bylos, pašėlusios gaudynės, profesionaliai atlikti nutrūktgalviški triukai... Zemyras su partneriu ir vėl persekios ne tik eismo taisyklių pažeidėjus, žudikus ir šantažuotojus. Jie tirs banko apiplėšimą, paslaptingas avarijas ir netgi pateks į nusikaltėlių pinkles.

REKLAMA
REKLAMA

TV8 16 val. indiška melodrama „Likimo karuselė“. Didžiausias Sarlos troškimas – laimingos abiejų jos dukterų, Bulbul ir Pragijos, santuokos. Bulbul – šiuolaikiška, linksma ir visų mėgstama mergina, o Pragija – geros širdies, rimta ir sunkiai dirbanti mokytoja. Bulbul įsimyli savo naują vadovą Purabą ir jų santykiai sukelia virtinę apkalbų bei nesusipratimų. Purabo geriausias draugas, rokeris Abi, manydamas, kad Purabas įsimylėjo Pragiją ir kad ji siekia Purabo pinigų, nusprendžia atkeršyti. Ramios, tradicijų paisančios mokytojos ir vėjavaikio rokerio gyvenimai susipina – jie sukuria šeimą, bet ne iš meilės... Ar likimo išbandymai, kurių dėka Pragija ir Abi pažins vienas kitą, suartins juos?

Go3 siūlo žiūrėti „Miniteve. Gyvūnai“. Tai – pažintinė, edukacinė ir pramoginė laida apie gyvūnus, skirta ikimokyklinio amžiaus vaikučiams, kuri buvo kuriama pasitelkus vaikų ekspertų pagalbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų