• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 4-6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vykstančioje  tarptautinėje žinių parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2010“ pirmą kartą organizuojama KARJEROS DIENA, kurios metu naudingos informacijos ras visi, norintys dirbti ne bet ką, o mėgstamą ir tinkantį darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario 5-ąją vyksiančią KARJEROS DIENĄ Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO organizuoja kartu su partneriu „CV Online“. Jos metu vyks renginiai, skirti dar tik ieškantiems savo kelio, jau dirbantiems, bet ieškantiems naujų galimybių, darbdaviams ir tiems, kurie prarado darbą.

REKLAMA

„CV Online“ surengs seminarus ypač aktualia šiuo metu tema ir ieškos atsakymų į klausimus: ką daryti netekus darbo? O gal tai tik naujų galimybių pradžia? Seminaruose specialistai apžvelgs Lietuvos darbo rinkos situaciją, tendencijas ir perspektyvas, patars, kur ir kaip reikėtų ieškoti tinkamų darbo pasiūlymų, analizuos motyvacinių laiškų ir CV pavyzdžius, kalbės apie pasiruošimo pokalbiui dėl darbo svarbą, primins tipines šio pokalbio klaidas.

REKLAMA
REKLAMA

Ieškantiems darbo žmonėms aktualus turėtų būti ir seminaras apie pirmojo įspūdžio svarbą, kuriame įvaizdžio specialistai pasiūlys ir daugybę praktinių patarimų.

Dar tik pradedantiems planuoti savo ateitį ypač įdomus turėtų būti koučingo seminaras „Kaip suprasti kuo noriu būti?“ Dažniausiai apie tai, kuo norime būti ir kur dirbsime, pradedame galvoti tik studijų metais. Tačiau koučingo specialistai teigia, kad karjeros planavimas yra neatsiejamas nuo pasirinkimo kur studijuoti. Seminare specialistai kartu su klausytojais ieškos atsakymų į jauniems žmonėms ypač aktualius klausimus: kodėl svarbu turėti savo tiklą, o ne primestą tėvų ar visuomenės, kodėl svarbu studijuoti tai, kas patinka tau, o ne tai, kas populiaru ar madinga, kaip tikslo neturėjimas veikia karjerą ir viską palieka atsitiktinumui, kaip atskleisti paslėptus norus bei troškimus, formuluoti ir pasiekti asmeninius bei karjeros tikslus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Darbdaviai šią dieną bus pakviesti į atskirą seminarą „Geras vadovas ir blogais laikais geras“, skirtą vadovams. Seminare bus apžvelgiami įvairūs sunkmečio aspektai: juk tai pats tinkamiausias laikas įvertinti bendrovės veiklą ir ją tobulinti, ieškoti naujų galimybių ir idėjų, naujų vadovavimo ir valdymo metodų.

Paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2010“ vyks 5-oje LITEXPO salėje. Joje su savo studijų ir mokymosi programomis supažindins Lietuvos universitetai, kolegijos, profesinės mokymo įstaigos, kalbų kursus rengiančios bendrovės, užsienio mokymo įstaigos. Tai – viena iš lankomiausių LITEXPO parodų, kasmet joje pabuvoja per 40 tūkst. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų