• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanų šašlyką galima iškepti ir iš žuvies.

Jums reikės:

1 lydekos

0,5 citrinos

200g rūkytos šoninės

2-3 pomidorų

ankštinio pipiro

2 svogūnų

druskos

Supjaustykite žuvį gabalais, pasūdykite ir, apšlakstę citrinos sultimis, palikite 20-30 min. lėkštėje. Ant iešmo pakaitomis sumovę žuvies, rūkytų lašinukų, pomidorų bei svogūnų griežinėlius, ankštinių pipirų gabaliukus, kepkite ant žarijų.

Šašlyką galima kepti ir iš kitų stambių žuvų, pvz.: upėtakių, lašišos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų